Išpardavimai dar tikrai nesibaigė: nepraleiskite progos įsigyti Kalėdinių dovanų už žemą kainą!

Išpardavimai dar tikrai nesibaigė: nepraleiskite progos įsigyti Kalėdinių dovanų už žemą kainą!

Nors „Black Friday“ išpardavimai jau praeityje, tačiau daugelis pardavėjų ir toliau tęsia savo nuolaidų sezoną. Artėjant didžiosioms šių metų šventėms, internete ir toliau galima rasti nemažai dėmesio verto pasiūlymų, o nuolaidas ir toliau siūlo internetinė parduotuvė „Geekbuying“, kurioje akcijos tęsis dar iki gruodžio 7 dienos.

Jeigu dar nepasirūpinote kalėdinėmis dovanomis – dabar puikus laikas tai padaryti. Nors „Cyber Monday“ išpardavimas turėtų vykti pirmadieniais, tačiau daug kur jis tęsiasi keletą dienų, o ne išimtis ir „Geekbuying“. Paspaudę čia, Jūs pateksite į specialų šios parduotuvės išpardavimų puslapį, kuriame rasite geriausius turimus pasiūlymus. Vertėtų paminėti ir tai, jog su nuolaidos kodu 20CYBERMO Jūs galėsite sutaupyti papildomus 8 JAV dolerius nuo išleistų 100. Žemiau pateikiame patraukliausius pasiūlymus.

„Jimmy JV53“ – nebrangus ir mūsų išbandytas produktas

Mūsų skaitytojai šį produktą iš „Geekbuying“ parduotuvės gali įsigyti vos už 125,55 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 20CYBERMO. Žemiau rasite šio siurblio vaizdo apžvalgą, o taip pat ir trumpą aprašymą.

Ieškantiems nebrangaus rankinio dulkių siurblio – „Jimmy JV53“ yra išties puikus pasirinkimas. Visų pirma, jis pasižymi tikrai žema kaina, o savo galia prilygsta tokiems flagmanams kaip „Dyson V8“. „Xiaomi“ produktas veikia su 425 W galios variklius, o galingiausiu režimu šio siurblio galia pasiekia net 20kPa. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys turi lengvai ištuštinamą atliekų dėžutę, HEPĄ filtrą ir yra labai patogus naudoti.

Mes išbandėme – puikaus „Jimmy JV53“ rankinio siurblio apžvalga + geriausia kaina internete jam įsigyti!

Testavimo metu mums didelį įspūdį paliko ir puiki „Jimmy JV53“ produkto komplektacija. Dėžėje su pačiu siurbliu mes radome ne tik įkroviklį ar stovą, bet ir didžiulį pasirinkimą įvairiausių antgalių, kurie palengvina kasdienę buitį. Būtina paminėti ir pakankamai talpią šio prietaiso bateriją. „Xiaomi Jimmy JV53“ baterijos talpa siekia 2500 mAh. Naudojant įprastiniu režimus – jos turėtų pakakti maždaug 40-45 minutėms, o jeigu Jums reikia itin daug galios – tuomet tuo mėgautis galėsite maždaug 8 minutes.

„Viomi S9“ robotas dulkių siurblys

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą VIOMIS9Z, neseniai pristatytą ir naujausių technologijų prikimštą „Viomi S9” robotą siurblį galite užsisakyti vos už 558,99 euro. Geriausia dalis yra tai, jog į šią sumą įskaičiuotas greitas ir bet kokių mokesčių išvengiantis pristatymas iš Europos sandėlio.

Patikėkite namų švarą profesionalui: geriausio pasaulyje siurblio roboto kaina įkandama ir lietuviams

Kadangi „Xiaomi” visada stengiasi pabrėžti, jog „Viomi” ženklu paženklinti siurbliai yra ne tik geriausi iš jos siūlomų, bet ir apskritai rinkoje, tai atsispindi ir jų dizaine - „Viomi V2” iš toli šviečia ryškiais, bet subtiliais ir elegantiškais rausvo aukso apvadais. Apart to, korpusas neatrodo kaip kokia didelė dėžė, ką intuityviai norisi pagalvoti, turint galvoje šio modelio ambicijas ir technologijas - jis ganėtinai kompaktiškas, o visų svarbiausia - neaukštas, kas leidžia jam lengvai palįsti po sofomis ir kitais baldais.

Žiūrint į nuotraukas, greičiausiai kyla klausimas - kas yra tas išsikišimas viršutinėje dalyje. Atsakymas labai paprastas - lazerinė aplinkos nuskaitymo sistema, trumpinama LDS. Visgi čia ne šiaip lazeriukas, randamas porą šimtų eurų kainuojančiuose modeliuose - tai stipriai patobulintas jos variantas, kurio nuskaitymo atstumas siekia net 8 metrus 360 laipsnių kampu, o paklaida - neviršija 2%. Ką tai reiškia praktikoje? „Viomi S9” už bet kokį siurblį robotą tiksliau nuskaitys jūsų kambario išplanavimą, sudarys detalesnį jo žemėlapį ir automatiškai daug kokybiškiau išsiurbs ar išplaus patalpą. Be abejonės prie šios užduoties prisidės ir pažangiausias „Xiaomi” dirbtinis intelektas, atsakingas už efektyviausio algoritmo sudarymą.

Kalbant apie patį siurbimą, jis yra įspūdingos galios - siekia net 2700pa. Palyginimui, dukart brangiau kainuojantis „iRobot Roomba S9+” tegali pasigirti 2200pa. Taigi, japoniškas „Nidec” motoriukas, garantuojantis tokį didelį „Viomi S9” pajėgumą, bei pažangūs šepečiai užtikrins, kad kokybiškai būtų išsiurbtos visų tipų grindys. Beje, šis galiūnas yra vienas iš nedaugelio robotų, kurie puikiai susitvarko su gyvūnų plaukais.

„Jimmy JV65 Pro“ – vidutinė kaina, tačiau aukščiausia kokybė

Internetinėje parduotuvėje „Geekbuying“ dabar galima įsigyti „Jimmy JV65 Plus“ rankinį dulkių siurblį, kurio kaina siekia vos 176,29 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą 20CYBERMO. Pasiūlymu pasinaudoti galite paspaudę čia, o žemiau rasite daugiau informacijos apie patį produktą.

Kadangi „Xiaomi JIMMY JV65 Plus” yra nešiojamas prietaisas, jis pasižymi paprastu, bet labai kompaktišku dizainu. Jei tiksliau, jo svoris siekia vos 3,3 kg, kas yra net 15 proc. mažiau nei daugumos kitų tokio tipo siurblių. Tai leidžia „JV65 Plus” lengvai nusinešti į bet kurį namų kampelį, net ir nesilankant sporto salėje.

„Jimmy JV65 Plus“ netrūksta ir galios. Jeigu jo pirmtakas turėjo 450 W elektrinį motorą, tai naujasis modelis pasižymi net 500 W galios varikliu bei 145AW įsiurbimo pajėgumu. Tai netgi viršija segmento lyderiu laikomo „Dyson V8” , kainuojančio maždaug 400 eurų, demonstruojamus skaičius. „Xiaomi JIMMY JV65 Plus” taip pat aprūpintas kelių žingsnių filtravimo sistema, kuri ne tik padidina siurbimo efektyvumą, bet ir sulaiko net 99% atgal į aplinką patekti galinčio purvo. Be to, „Xiaomi” produktas galiu pasigirti universaliais filtrais, kurie ne tik susidoroja su dulkėmis, bet ir su plaukais, kailiu ir kitas analogiškiems produktams problemų sukeliančiais dalykais.

Idealus variantas ieškantiems kokybiško siurblio: kokybiškas rankinis dulkių siurblys su greitu pristatymu ir dovanomis!

Pats įspūdingiausias dalykas – „Jimmy JV65“ rankinio dulkių siurblio komplektacija. Į komplektaciją įeina besisukantį elementą turintis grindų antgalis, kilimų valymo įtaisas, 2-1 apmušalams siurbti skirtas antgalis, 2-1 šepetėlio antgalis, itin naudingas automobilio salono tvarkai palaikyti bei papildoma tempimo žarna, minkštas šepetys bei papildomas jungiklis, kuris padės išsiurbti sunkiau pasiekiamas vietas.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas