Karščiausi metų išpardavimai prasideda: nepraleiskite progos įsigyti puikių produktų už žemiausią įmanomą kainą!

Partnerio turinys

2021-11-11, 15:20

0 komentarų
Karščiausi metų išpardavimai prasideda: nepraleiskite progos įsigyti puikių produktų už žemiausią įmanomą kainą!

Apie įvairias elektronikai taikomas akcijas Kinijos parduotuvėse rašome dažnai - beveik visada galima surasti, kuris pardavėjas siūlo geresnes sąlygas nei kiti. Tačiau niekam ne paslaptis, kad lapkričio 11 dieną Kinijoje švenčiamos Viengungių dienos proga vykstantis apsipirkimų festivalis leidžia pardavėjams įvairių prekių kainas numušti iki neregėtų žemumų, tikintis viską kompensuoti didesniais pardavimais.

Mūsų partneriai „WiiBuying“ siūlo įsigyti gausybę įvairių produktų, kurie dabar parduodami už itin žemą kainą. Specialų „11.11“ išpardavimų puslapį galite rasti paspaudę čia, o mes jums pateikiame tris geriausius pasiūlymus, kurie turėtų sulaukti jūsų dėmesio. Šiandien rekomenduojame įsigyti šiuos tris produktus:

  • „Lenovo L101“ garso kolonėlė – su nuolaidos kodu WIIL101 dabar parduodama vos už 22,10 eurus. Norėdami įsigyti spauskite čia.
  • „Kospet Magic 3“ išmanusis laikrodis – su nuolaidos kodu 9EC58RZD dabar parduodamas už 26,59 eurus. Norėdami įsigyti spauskite čia.
  • „Kuu A10“ nešiojamas kompiuteris – su nuolaidos kodu WIIA10BL dabar parduodamas už 298,43 eurus. Norėdami įsigyti spauskite čia.

Žemiau rasite visų šių trijų produktų aprašymus, o norėdami rasti visus geriausius pasiūlymus - spauskite čia.

Lenovo L101

Nors „Lenovo L101” yra nebrangus produktas, to tikrai nebūtų įmanoma pasakyti iš jo išvaizdos. Prietaiso rėmas padengtas tamsiai pilka spalva, kuri suteikia prabangos pojūtį, o grotelės apvilktos madingu audiniu. Šis dizaino tipas dominuoja visuose naujuose „Premium” klasės garso įrenginiuose.

Tačiau tai tikrai nėra viskas. Abiejuose garsiakalbio galuose akį traukia šviečiančios juostelės, galinčios žibėti visomis vaivorykštės spalvomis. Tai atlieka ne tik estetinę funkciją, bet ir leidžia matyti, kad įrenginys veikia, o kada yra išjungtas.

Kadangi gamintojas „Lenovo L101” specialiai pritaikė kompiuteriams ir televizoriams, itin daug dėmesio buvo skirta jo formai. Žemas ilgas korpusas leis jam patogiai įsitaisyti ant televizoriaus staliuko ar po kompiuterio monitoriumi ant rašomojo stalo - jis neužims daug vietos ir puikiai derės bet kokiame interjere.

Kalbant apie veikimą, „Lenovo L101” atveju jis yra maksimaliai paprastas. Kadangi dauguma žmonių šį garsiakalbį naudos filmų ar „YouTube” klipų peržiūrai, gamintojas atsisakė Bluetooth ryšio, kuris dažniausiai lemia garso atsilikimą nuo vaizdo. Šįkart pasitelkti seni geri laidai - maitinimui skirtas USB ir 3,5mm garso įvesties. Taigi, jokių poravimų, driverių ir kitokių galvos skausmų - prijungiate garsiakalbį per kompiuterio AUX jungtį ir viskas iš karto veikia. Jeigu turite telefoną ar kitą įrenginį su šiuo lizdu, kolonėlę taip pat galite jungti prie jo. Garsiakalbiu garsumas reguliuojamas patogiu ratuku korpuso šone, tad jis visada bus po ranka ir nereikės to daryti per savo įrenginį.

Garantuojame, jog jau nuo pirmų sekundžių pajusite garso kokybės skirtumą. „Lenovo L101” montuojami du 2 colių skersmens garso šaltiniai, todėl bus jaučiamas malonus erdvinio stereo garso efektas, kurį bendrovė papildomai sustiprino savo 4D technologija. Maža to, garsas bus ne tik galingas, bet ir labai tikslus - „Lenovo” net ir pigiausių savo audio prietaisų garso derinimą pradėjo patikėti didelę patirtį turintiems garso inžinieriams. Dėl šios priežasties nebrangios kompanijos ausinės ir garsiakalbiai paskutiniu metu konkurentus palieka tik uostyti dulkes.

Apibendrinant jei jau seniai negalite pakęsti to, kaip skamba jūsų kompiuterio ar televizoriaus garsiakalbiai, „Lenovo L101” yra tikras jūsų išsigelbėjimas. Rinkoje būtų sunku rasti kitą produktą, kuris galėtų pasiūlyti tokį puikų dizainą bei garsą ir kainuotų tokią juokingą sumą. Dėl visų šių priežasčių šį „Lenovo” garsiakalbį galite pirkti užsimerkę.

  • „Lenovo L101“ garso kolonėlė – su nuolaidos kodu WIIL101 dabar parduodama vos už 22,10 eurus. Norėdami įsigyti spauskite čia.

Kospet Magic 3

„Kospet” šiemet nuspendė sulaužyti tradicijas ir prie „Magic 3” dizaino paplušėjo iš peties. Laikrodžio forma atitinka visas naujausias šių dienų tendencijas - yra kampuota ir šiek tiek užapvalinti, kas leidžia šiam modeliui ant riešo atrodyti lyg sumažintam „iPhone 12”. Taip pat bendrovė nepagailėjo pinigų ir ekraną padengė lenktu 3D stiklu, kas anksčiau būdavo tik pačių brangiausių produktų atributas. Pridėkime korpusui naudojamą metalą, solidžią spalvą ir turime tai, ką ne gėda segtis ant riešo jokia proga. Maža to, šis „Kospet Magic 3” netgi turi IP68 atsparumą vandeniui ir dulkėms, tad tikrai nebijos lietaus ar atsitiktinio panardinimo.

Priekinėje dalyje montuojamas 1,71 colio įstrižainės ekranas ypatingas ne tik jį dengiančiu lenktu stiklu, bet ir savo vaizdu. 280x320 rezoliucija šiame ekranėlyje leis patogiai ir ryškiai matyti visą informaciją. Be to, mažesni rėmai ir platūs matymo kampai leis džiaugtis nuostabiai atrodančiais virtualiais laikrodžio ciferblatais, kurių vartotojui siūloma net 50.

Koks gi šiuolaikinis laikrodis be sporto funkcijų, tiesa? „Kospet Magic 3”, net ir būdamas toks nebrangus, geba sekti ne tik pulsą, bet ir pastaruoju metu mada tapusį kraujo prisotinimą deguonimi. Šie parametrai padės geriau stebėti kūno reakciją į krūvį ir pagal tai keisti treniruotės režimą. Kalbant apie sporto šakų sekimo režimus, jų čia yra net 20, tarp kurių yra ne tik bėgiojimas, bet ir atsilenkimų skaičiavimas ir svorių kilnojimo režimas.

Su telefonu „Kospet Magic 3” komunikuoja stabiliu naujos kartos „Bluetooth 5” ryšiu, todėl neturėtų kilti jokių sujungimo problemų. Laikrodis galės rodyti ne tik laiką, bet ir pranešimus iš jūsų išmaniojo, leis atmesti arba atsiliepti į skambutį, kontroliuoti telefone grojančią muziką, jo neištraukiant iš kišenės, ir greitai patikrinti orus.

  • „Kospet Magic 3“ išmanusis laikrodis – su nuolaidos kodu 9EC58RZD dabar parduodamas už 26,59 eurus. Norėdami įsigyti spauskite čia.

Kuu A10

Jeigu kada nors matėte kelis šimtus eurų kainuojančius kompiuterius, puikiai žinote, kad dizainas tikrai nėra stiprioji jų pusė. Juodas arba baltas storas plastikas, nereikalingai masyvus korpusas ir nedaili forma dažniausiai jau nuo pat pirmųjų sekundžių išduoda daikto klasę. „KUU” iš visų jėgų stengiasi paneigti šią nusistovėjusią tvarką, todėl „A10” atrodo lyg kainuotų kelis kartus daugiau.

Skustuvo plonumo korpusas, nenuobodi ir prabangi pilka spalva ir tvirta konstrukcija tiesiog glosto akį. Tuo metu kompaktiškas siluetas ir 1,5kg nesiekiantis svoris leidžia kompiuterį su savimi pasiimti visur - į darbą, į sodybą, į kelionę ar į mėgstamiausia kavinę maloniam puodeliui kavos savaitgalį.

​Kitas svarbus aspektas - kokybiškas ekranas. „KUU A10” montuojamos matricos įstrižainė siekia 15,6 colio, todėl jis tiesiog idealiai tiks darbui ar filmų žiūrėjimui - viską atlikti bus šiek tiek patogiau nei su 13 ar 14 colių konkurentais. Maža to, bendrovė smarkiai apkarpė ekraną juosiančius rėmelius, todėl vaizdas ekrane atrodo lyg kabantis ore. Galų gale, reikia paminėti solidžią FullHD rezoliuciją, o svarbiausia - pigiuose kompiuteriuose retai sutinkamą IPS technologiją. Ji užtikrins puikų šviesumą ir idealius matymo kampus.

​Pereinant prie techninių duomenų, „KUU A10” montuojamas „Intel J4125” lustas ir „Intel HD Graphics 600” vaizdo plokštė. Ši kombinacija specialiai parinkta taip, kad garantuotų ne tik puikią spartą, bet ir leistų vienu įkrovimu kompiuteriui veikti maksimaliai ilgai. Pažadame, kad galios tikrai netruks. Naršyklė, biuro programos, susirašinėjimo, nuotraukų redagavimo programėlės ir net paprastesni žaidimai čia veiks tiesiog su vėjeliu.

Pasiūlymą dar labiau pagardina tai, kad įrenginyje diegiamas ne koks atgyvenęs kietasis, o naujos kartos judančių dalių neturintis SSD diskas. Tai reiškia, kad programos bus atveriamos akimirksniu, o pats kompiuteris įsijungs vos per kelias sekundes. Žodžiu, jei niekada neteko bandyti kompiuterio su SSD disku, „KUU A10” jums bus malonus atradimas.

Paties disko talpa siekia dosnius 256GB, tačiau jei jos kartais pritruktų, gamintojas suteikia galimybę ją išplėsti (yra moderni M.2 jungtis). Tuo metu 8GB RAM atmintinė leis atsidaryti daug programų vienu metu. Tokio kalibro duetą rasite toli gražu ne kiekviename šios kainų kategorijos įrenginyje.

​Iš malonių dalykų galima paminėti dviejų dažnių Wi-Fi ac standarto palaikymą, kas leis džiaugtis sparčiu lietuvišku internetu - tai labai svarbu, kadangi šios kainų kategorijos prietaisai netgi neleidžia pagalvoti apie tokią prabangą. Kitaip tariant, stringančius „Teams” ar „Zoom” skambučius galėsite pamiršti. Taip pat nemažas privalumas ir kokybiški, žemus dažnius puikiai perteikiantys garsiakalbiai, leidžiantys žiūrėti filmus be ausinių.

Paskutinis aspektas - ištvermingas veikimas. „KUU A10” montuojamas procesorius yra labai efektyvus ir lyg naujoviškas mažalitražis motoras, būdamas toks pats spartus, naudoja labai nedaug elektros energijos. Tai lemia, kad kompiuteryje net 8 valandas be įkrovimo galėsite žiūrėti filmus ir ilgai dirbti.

Pasvėrus viską, „KUU A10” yra tiesiog nuostabus pirkinys ieškančiam nebrangaus darbinio arkliuko, kurio nereikėtų tausoti, tačiau jis puikiai susidorotų su visomis mums svarbiomis užduotimis. Norint surasti kažką panašaus mūsų šalies prekybininkų parduotuvėse reikėtų išleisti maždaug pusantro-du kartus didesnę sumą, tad griebkite šį kompiuterį, kol galite.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas