Mokslo metams pasiruoškite jau dabar: įsigykite „Windows“ ar „Office“ pakuotes už neįtikėtinai žemą kainą

Mokslo metams pasiruoškite jau dabar: įsigykite „Windows“ ar „Office“ pakuotes už neįtikėtinai žemą kainą

Iki naujų mokslų metų pradžios liko ne tiek jau ir daug, o daugelis jau tikriausiai po truputį pradėjo ieškoti reikalingiausių dalykų netrukus prasidedantiems mokslams. Neabejotinai vienas svarbiausių dalykų – ne tik tinkamas kompiuteris, kuris gerokai palengvins mokslų kasdienybę, tačiau ir tinkama programinė įranga.

Dabar internetinėje parduotuvėje „Keysoff.com“ vyksta „Microsoft“ programinės įrangos registracijos kodų išpardavimai, kurių metu galite sutaupyti nemenką sumą pinigų, o tuo pačiu įgyti galimybę naudotis legalia „Windows“ operacinės sistemos versija. Tuo pačiu pardavėjas siūlo nepraleisti progos įsigyti ir „Microsoft Office“ pakuočių, kurios bus reikalingos atlikti įvairiems namų darbams. Norėdami peržiūrėti visus pasiūlymus – spauskite čia.

„Windows 10” net su 42% nuolaida

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows” operacinės sistemos licencija kainuos vos kelis eurus? Bet kuriuo atveju, tai ne utopija, o realybė. Paspaudę nuorodą ir prieš mokėjimą suvedę LKO42 nuolaidos kodą, „Windows 10” įsigysite už mažiau nei 10 eurų ir taip sutaupysite bent 42 proc. nuo pilnos kainos. Nuorodas ir kainas rasite žemiau:

  1. Windows 10 Professional už €8.58
  2. Windows 10 Home už €9.23
  3. Windows 10 Pro Professional - 2 PCs už €14.07
  4. Windows 10 Home - 2 PCs už €15.36

„Microsoft Office” - visos biuro programos legaliai su 57% nuolaida

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. Tai kartą ir visiems laikams siūlome išspręsti įsigijus vieną iš žemiau esančių biuro programų paketų. Viskas, ką reikia padaryti, tai paspausti vieną iš žemiau esančių nuorodų ir prieš mokėjimą suvesti nuolaidos kodą LKO57.

  1. Microsoft Office 2016 Professional Plus už €23.40
  2. Microsoft Office 2016 Professional + Windows 10 Pro už €27.32
  3. Microsoft Office 2016 Professional + Windows 10 Home už €27.61

Jeigu dvejojate dėl šių kodų legalumo, tai tuomet Jums reikėtų žinoti, jog tai yra OEM kodai. OEM angliškai reiškia „Original Equipment Manufacturer“, o tai yra terminas, kuriuo apibūdinamos kompanijos gaminančios ar surenkančios kompiuterius. Tokie kompiuteriai dažniausiai būna parduodami kartu su „Windows“ operacinės sistemos kopija, o tai reiškia, jog įsigijus tokį kompiuterį Jūs juo galėsite pradėti naudotis iškart, vos tik įjungus.

Kalbant apie skirtumus tarp OEM ar tiesiogiai iš „Windows“ nusipirktos operacinės sistemos – jų nėra. Abu šie variantai yra visiškai identiški bei jiems yra suteikiamos visos įmanomos funkcijos, atnaujinimai bei funkcionalumas. Vienintelis dalykas kurį prarandate įsigiję kodą iš „Keysoff.com“ parduotuvės – Jūs greičiausiai negausite pagalbos iš „Microsoft“ pagalbos centro. Tačiau kuomet kainų skirtumas yra bent 10 kartų didesnis – tai tikriausiai nėra didelė netektis, tiesa?

5 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Čiubaka

na aš irgi nesuprantu, todėl ir sakau, kad namie. Ten dar bbž kokiom licenzijom skirtas tas raktas ir ar po kokių atnaujinimų neblokuos jo MS

Klaustukas

Sveiki,
gal galite paaiškinti, kaip kažkoks puslapis (jūsų nurodomas keysoff.com) pardavinėja Windows10 pro licenciją už ~15USD, oficialiame Microsoft puslapyje tai kainuoja ~200USD, o tokiam, kaip ebay.com galima rasti raktą už ~5USD?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas