Naujametinis registracijos kodų išpardavimas: nepraleiskite progos įsigyti „Office 2021“ pakuotė už itin žemą kainą

Partnerio turinys

2022-01-05, 11:00

1 komentaras
Naujametinis registracijos kodų išpardavimas: nepraleiskite progos įsigyti „Office 2021“ pakuotė už itin žemą kainą

2022 metai jau skaičiuoja pirmąsias dienas, o daugelis mūsų grįžta į darbus po šventinio periodo. Žinoma, ne vienas jūsų savo darbus tęsia ten pat, kur ir sutiko didžiąsias metų šventes – namuose. Pasaulinė pandemija gerokai pakoregavo darbo rinką, o daugelis kompanijų darbuotojams suteikia galimybę dirbti namuose.

Darbas namuose – puiki priežastis pagaliau pasirūpinti ir legalia programine įranga, o tai padaryti jums padės mūsų partneriai „Godeal24.com“ – profesionali darbo įrangos ir žaidimų registracijos kodų pardavimo platforma. Čia jūs rasite didžiulį pasirinkimą už itin žemą kainą.

Šiuo metu pardavėjas vykdo Naujametinį išpardavimą, kurio metu galite įsigyti „Microsoft Office 2021“ bei „Windows 10“ registracijos kodus už itin žemą kainą. Jeigu dar nesate tikri ką norite įsigyti – žemiau pateikiame geriausius pardavėjo pasiūlymus, kurie leis sutaupyti iki 50 proc.

Įrankiai, kurie reikalingi kiekvienam – „Microsoft Office“

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. „Godeal24.com“ turi puikių pasiūlymų jums, o „Microsoft Office 2021“ pakuotė dabar parduodama vos už 14,44 eurus.

Karščiausios nuolaidos: „Windows 11“ už mažiau nei 15 eurų

2021 metais, „Microsoft“ pagaliau išleido naują „Windows“ operacinę sistemą, kuri daugeliui prieinama tapo dar spalio pradžioje. Po daugiau nei penkerių metų laukimo, „Windows 11“ pasiūlė vartotojams ne tik vizualinius atnaujinimus, tačiau ir spartesnį įrenginių veikimą bei dar platesnes galimybes nei anksčiau.

Geriausia kaina: programinės įrangos pakuotės už itin žemą kainą

Dabar puiki proga įsigyti ir „Microsoft“ programinės įrangos paketą. „Godeal24.com“ siūlo įsigyti „Windows“ operacinę sistemą, kartu su „Microsoft Office“, o tokių pasiūlymų kainos prasideda vos nuo 24,14 eurų. Siūlome peržvelgti žemiau pateiktas opcijas:

Ir tai dar ne viskas – nuolaidos iki 50 proc. Taikomos šiems produktams, o jums tereikia panaudoti nuolaidos kodą SGO50.

Žemiau pateikiamiems produktams – net 62 proc. nuolaidos su nuolaidos kodu SGO62.

Pardavėjas taip pat rekomenduoja išbandyti ir šiuos įrankius:

Apie pardavėją

„GoDeal24.com” siūlo išskirtinį vartotojų aptarnavimą, o sklandžiam ir nenutrūkstamam darbui naudoja automatinę sistemą. Tai reiškia, jog sumokėję pinigus, licencijos kodą į savo elektroninio pašto dėžutę gausite vos per kelias minutes. „GoDeal24.com” siekia 100% vartotojų pasitenkinimo, todėl iškilus nesklandumams jie visada bus išspręsti kliento naudai.

Po sėkmingo apmokėjimo „ GoDeal24.com“ licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

1 komentarų

Limaorap

What is the best method for me?

I am looking for the best method to be rich.

This place is correct for This? Limao

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas