Nedelsiant atsinaujinkite savo pasenusios „Windows“ operacinės sistemos versiją: neįtikėtinos „Windows“ ir „Office“ pakuočių kainos, kurios prasideda vos nuo keleto eurų!

Iki 2023 metų pabaigos liko vos keletas dienų. Atėjusi žiema atnešė mums daug sniego, o pardavėjai internete – didžiules nuolaidas. Nors didieji išpardavimų maratonai jau baigėsi, tačiau akcijos – tikrai ne.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Nedelsiant atsinaujinkite savo pasenusios „Windows“ operacinės sistemos versiją: neįtikėtinos „Windows“ ir „Office“ pakuočių kainos, kurios prasideda vos nuo keleto eurų!

Niekam ne paslaptis, jog nėra geresnio laiko įsigyti „Windows“ ar „Microsoft Office“ pakuotes kaip dabar. Mūsų partneriai „Godeal24“ tęsia žiemos išpardavimus, kuriuos rasite paspaudę čia. Paskutinių metų išpardavimų proga jūs galite įsigyti „Office 2021“ pakuotę vos už 24,25 eurus, o perkant licencijas penkiems kompiuteriams – kaina vos 13,05 eurų vienam įrenginiui. „GoDeal24“ garantuoja ir tai, jog visi parduoti kodai veiks be jokių problemų ir jūs galėsite mėgautis norima programine įranga. Negana to, pardavėjas teikia 24/7 pagalbą bei žada neribotą pagalbą po apsipirkimo.

Greitieji išpardavimai – „Windows 10“ dabar kainuoja tik nuo 6,12 eurų

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows” operacinės sistemos licencija kainuos mažiau nei keturi puodeliai kavos? Bet kuriuo atveju, tai ne utopija, o realybė. Paspaudę nuorodą „Windows 10” įsigysite už mažiau nei 7 eurus. Nuorodas ir kainas rasite žemiau (jokių papildomų kodų vesti nereikia)
  • Windows 10 Professional Key (32/64 Bit) - 7.25€

  • MS Windows 10 Professional (32/64 Bit) (2 PC) – 12.25€ only(6.12€/PC)

  • Microsoft Windows 10 Professional - 3 Keys - 21.57€ only(7.19€/Key)

  • Windows 10 Professional- 5 Keys - 33.99€ only(6.79€/Key)

  • MS Windows 10 Home CD-KEY (32/64 Bit) - 7.15€

  • Microsoft Windows 10 Home - 5 Keys - 33.45€ only(6.69€/Key)

  • MS Windows 11 Pro CD-KEY – 10.25€

  • Microsoft Windows 11 Professional - 2 Keys - 20.25€ only(10.12€/Key)

  • Windows 11 Home (1 PC) - 9.98€

Žemiausios kainos šiemet – „MS Office 2021“ vos nuo 13,05 eurų

  • Microsoft Office 2021 Pro Plus Key - 1 PC - 24.25€

  • 2 Office 2021 Pro Plus Keys Pack - 39.25€ only(19.62€/Key)

  • 3 Office 2021 Pro Plus Keys Pack - 56.25€ only(18.75€/Key)

  • MS Office 2021 Pro Plus / 5 PCs - 65.25€ only(13.05€/PC)

  • MS Office 2019 Professional Plus (1 PC ) - 22.25€

  • Microsoft Office 2016 Pro Plus / 1 PC - 19.25€

„MS Office“ pakuotės skirtos „Apple“ vartotojams

62 proc. nuolaida „Windows“ ir „Microsoft Office“ pakuočių rinkiniams

Žemiau rasite geriausius „Godeal24“ siūlomus „Windows“ ir „Office“ pakuočių rinkinius, kuriuos galima įsigyti už itin žemą kainą. Tiesa, norėdami pasinaudoti šiais pasiūlymais – prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą SGO62.

Ir tai dar ne viskas! Žemiau esančius „Windows“ produktus įsigyti su nuolaida iki 50 proc. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo SGO50.

>>> Peržiūrėti daugiau pasiūlymų

Įvairiausi įrankiai jūsų kompiuteriai, kuriuos privalu įsigyti!

Verta paminėti ir tai, jog „Godeal24“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Čia jūs galite rasti ir įvairiausių įrankių, kurie padės prižiūrėti tvarką jūsų kompiuteryje. Žemiau rasite geriausius pasiūlymus šiuo klausimu:

>>> Peržiūrėti daugiau pasiūlymų

Kaip atlikti apmokėjimą?

Kai kuriems pirkėjams gali pasirodyti, jog apmokėjimą atlikti yra ganėtinai sunki procedūra, todėl pateikiame informaciją kaip tai atlikti. Visų pirma, jums reikia nukeliauti į atsiskaitymo puslapį, kur galite pasirinkti ar norite apmokėti kaip svečias ar registruotas narys. Tuomet nurodyti informaciją, kuri reikalinga apmokėjimui.

Tuomet renkamės „CWALLETCO“ apmokėjimo būdą ir spaudžiame „Continue“.

Patikrinus ar užsakymas yra teisingas – spaudžiame „Place Order“.

Tuomet atsidursite naujame puslapyje, kuris atsiranda apmokėjimui surinkti. Spaudžiame „Choose payment methods“.

Renkamės „Paypal“ kaip atsiskaitymo priemonę.

Apie pardavėją

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100% legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus - mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal”, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas