Paskubėkite, „Geekbuying” meta gelbėjimosi ratą nespėjusiems įsigyti dovanų: mažos kainos ir greitas pristatymas iš Europos sandėlių

Ignas Petrikonis

2020-12-13, 19:25 (atnaujinta 2021-05-22, 23:48)

0 komentarų
Paskubėkite, „Geekbuying” meta gelbėjimosi ratą nespėjusiems įsigyti dovanų: mažos kainos ir greitas pristatymas iš Europos sandėlių

Kalėdinis laikotarpis kiekvienais metais daugeliui mūsų suteikia net pakylėtą šventinę nuotaiką, bet ir daugybę bereikalingo streso. Nors dažniausiai puikiai žinome, kad artimiesiems reikės dovanų ir tuo pasirūpinti vertėtų iš anksto, kažkodėl kiekvienais metais vis tiek neišvengiamai tenka paknopstomis bėgti ir stumdytis parduotuvėse. Jeigu dar nespėjote įsigyti dovanų, tačiau būdami atsakingi piliečiai dėl pandeminės situacijos neketinate kelti kojos į prekybos centrus, Kinijos prekybos milžinė „Geekbuying” jums meta gelbėjimosi ratą - puikias nuolaidas elektronikai ir greitą pristatymą iš Europos sandėlių.

Visus geriausius pasiūlymus galite rasti specialiame akcijos puslapyje (spauskite čia). Taip pat prekybininkas siūlo porą kuponų. Kodas 1212SA2002 suteiks 2 dolerių nuolaidą perkantiems už 10 dolerių ir daugiau, o 1212SA2005 - 5 dolerių, kai pirkimo suma siekia 80 dolerių ir daugiau. Tuo metu žemiau pateiksime geriausius akcijos pasiūlymus.

Geriausias pigus paspirtukas už 277,19 euro

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą NNNCDGXF „Xiaomi” paspirtukų žudiku tituluojamą „Kirin S1 Pro” galite įsigyti vos už 277,19 euro. Į kainą įskaičiuotas greitas pristatymas iš Europos sandėlio.

Labai rekomenduojame pažiūrėti mūsų video apžvalgą, kurią rasite žemiau:

„Kugoo S1 Pro“ yra nežymiai atnaujinta kiek anksčiau išleisto „S1“ modelio versija, o didžiausias skirtumas tarp jų – kiek patobulintas dizainas ir gerokai patogesnis sulenkimo būdas. Būtent pastarasis dalykas buvo didžiausia „S1“ modelio problema ir šis dalykas buvo patobulintas „Pro“ versijoje. Iškart galiu pasakyti, jog paspirtuko sulenkimas nėra pats maloniausias dalykas ir mano bandytame modelyje, todėl net sunku įsivaizduoti kaip sudėtinga tai galėjo būti senesniame variante.

Šnekant apie patį „Kugoo S1 Pro“, tai bent jau man jo dizainas labai didelio įspūdžio nepalieka ir labiau primena labai didelį paprastą paspirtuką nei elektrinį. Jo pagrindas iš visų kampų papuoštas raudonomis lempomis, galinio ratas taip pat turi nedidelę lemputę, o vairo viršuje esantis ekranas turi ganėtinai didelę ir ryškiai šviesiančią LED lempą. Tai labai pravartu jeigu ketinate važinėtis tamsiu paros metu, na, o jeigu ne, tai raudonos lempos bent jau sukuria šiokios tokios pridėtinės vertės.

Kaip jau minėjau, viršutinėje vairo dalyje rasime ganėtinai didelį ekraną, o priešais jus ir valdymo mygtukus, kurie skirti paspirtuko bei šviesų įjungimui ar išjungimui, taip pat greičio režimo pasirinkimui, kelionės nustatymams ir žinoma garsiniam signalui. Kalbant apie patį ekraną, tai jis palieka tikrai gerą įspūdį – jame matysime visą svarbiausią informaciją, tokią kaip greitis, baterijos būklė, nuvažiuotas atstumas ir panašiai. Vaizdas jame pakankamai ryškus, o taip pat jis puikiai matomas ir labai saulėtą dieną.

Jei kartais sugalvotumėte sutaupyti ir neperžengti tos psichologinės 250 eurų ribos, spauskite čia ir prieš apmokėjimą suveskite GKB372S nuolaidos kodą - taip galėsite įsigyti pigesnį „Kugoo S1” vos už 244,99 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas iš Lenkijos sandėlio.

Geriausias pasaulyje siurblys robotas

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą VIOMIS9Z, neseniai pristatytą ir naujausių technologijų prikimštą „Viomi S9” robotą siurblį galite užsisakyti vos už 545,99 euro. Geriausia dalis yra tai, jog į šią sumą įskaičiuotas greitas ir bet kokių mokesčių išvengiantis pristatymas iš Europos sandėlio.

Kadangi „Xiaomi” visada stengiasi pabrėžti, jog „Viomi” ženklu paženklinti siurbliai yra ne tik geriausi iš jos siūlomų, bet ir apskritai rinkoje, tai atsispindi ir jų dizaine - „Viomi V2” iš toli šviečia ryškiais, bet subtiliais ir elegantiškais rausvo aukso apvadais. Apart to, korpusas neatrodo kaip kokia didelė dėžė, ką intuityviai norisi pagalvoti, turint galvoje šio modelio ambicijas ir technologijas - jis ganėtinai kompaktiškas, o visų svarbiausia - neaukštas, kas leidžia jam lengvai palįsti po sofomis ir kitais baldais.

Žiūrint į nuotraukas, greičiausiai kyla klausimas - kas yra tas išsikišimas viršutinėje dalyje. Atsakymas labai paprastas - lazerinė aplinkos nuskaitymo sistema, trumpinama LDS. Visgi čia ne šiaip lazeriukas, randamas porą šimtų eurų kainuojančiuose modeliuose - tai stipriai patobulintas jos variantas, kurio nuskaitymo atstumas siekia net 8 metrus 360 laipsnių kampu, o paklaida - neviršija 2%. Ką tai reiškia praktikoje? „Viomi S9” už bet kokį siurblį robotą tiksliau nuskaitys jūsų kambario išplanavimą, sudarys detalesnį jo žemėlapį ir automatiškai daug kokybiškiau išsiurbs ar išplaus patalpą. Be abejonės prie šios užduoties prisidės ir pažangiausias „Xiaomi” dirbtinis intelektas, atsakingas už efektyviausio algoritmo sudarymą.

Kalbant apie patį siurbimą, jis yra įspūdingos galios - siekia net 2700pa. Palyginimui, dukart brangiau kainuojantis „iRobot Roomba S9+” tegali pasigirti 2200pa. Taigi, japoniškas „Nidec” motoriukas, garantuojantis tokį didelį „Viomi S9” pajėgumą, bei pažangūs šepečiai užtikrins, kad kokybiškai būtų išsiurbtos visų tipų grindys. Beje, šis galiūnas yra vienas iš nedaugelio robotų, kurie puikiai susitvarko su gyvūnų plaukais.

Tačiau siurbimas tikrai nėra vienintelis „Viomi S9” triukas - po savo skvernu jis taip pat slepia vieną pažangiausių šlapio valymų sistemų. Aukščiausia robotų siurblių klasė reiškia tai, jog drėgnas valymas gali būti atliekamas ir siurbimo metu - nereikia dulkių surinkimo bakelio pakeisti į vandens ir užmontuoti šluostės, siurblys viską daro automatiškai, taip kaip užprogramuota. Svarbu paminėti, kad šluostės drėkinimas čia vyksta itin preciziškai, todėl ant grindų nebus paliekamos balos, ką mėgsta daryti pigūs valymo funkciją turintys robotukai. Be to, palaikomi skirtingi valymo algoritmai leis priskirti kiekvienai patalpai labiausiai tinkamą. Na, o didelė 250ml vandens talpa papildymo reikalaus pakankamai retai.

Renkantis robotą siurblį labai svarbus aspektas yra patogus jo valdymas. „Viomi S9” valdomas itin modernia išmaniojo telefono programėle, kurioje matysite visą savo namų žemėlapį ir galėsite jį suskirstyti zonomis - kuriuos kambarius, kada ir kaip valyti - šlapiu, sausu ar abiem būdais. Itin pravers ir tai, jog „Viomi S9” yra tinkamas naudoti keliaaukščiuose namuose ir gali įsiminti itin daug skirtingų patalpų žemėlapių, tad kartas nuo karto galėsite robotą užnešti į antrą aukštą ir leisti jam pasidarbuoti ten - jis patalpas atpažins automatiškai ir akimirksniu pradės darbą. Patogu, kad „Viomi S9” palaiko įvairius balso asistentus, įskaitant „Alexa”, tad prireikus staiga išvalyti tam tikrą kambarį siurblį galėsite į jį pasiųsti tiesiog šūktelėję.

Visgi vyšnią ant torto pasilikome pabaigai. Gamintojas didžiuojasi, jog „Viomi S9” yra pirmasis pasaulyje antros kartos savarankiško dulkių ištuštinimo sistemą turintis robotas siurblys. Komplekte atkeliaujanti įkrovimo stotelė yra kur kas didesnė nei įprasta, kadangi joje yra vakuuminio siurblio dulkių bakelio ištuštinimo sistema ir surinkimo talpa. Antros kartos titulas reiškia, jog ji bakelį ištuština 100% ir kiekvieną kartą, robotas su ja susijungia itin tiksliai ir taip išvengiama bet kokių klaidų.

Kam to reikia? Robotai siurbliai dėl savo kompaktiško dydžio turi itin nedidelius nešvarumų surinkimo bakelius, kuriuos vartotojui reikia prisiminti ištuštinti pakankamai dažnai. Jei tai nepadaroma, valymo ciklas gali būti nebaigiamas ir robotas grįš į savo namus bei juose liks tol, kol neatliksite savo šeimininko pareigos. „Viomi S9” savininkams to daryti neteks, nes šią problemą išspręs išmani stotelę - pačią ją ištuštinti reikės labai retai, o apie tai praneš ant jos korpuso deganti lemputė.

Kalbant apie įrenginio baterija, ji, kaip ir galima tikėtis, viena didžiausių rinkoje - vienu įkrovimu siurblys gali veikti net 220 minučių, tad išvalys bet kokio dydžio namus.

Solidžiausias elektrinis dviratis dabar už prieinamą kainą

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą NNNFIIDOM1NEW, itin kokybišką ir iki 100km vienu įkrovimu nuvažiuojantį „FIIDO M1” dviratį įsigysite vos už 786,23 euro. Į kainą įskaičiuotas pristatymas iš Lenkijojs sandėlio, tad prekė jus pasieks ne tik labai greitai, bet ir be jokių papildomų mokesčių.

„FIIDO” galbūt lietuviams nėra labai gerai žinomas gamintojas, tačiau Kinijoje jis jau spėjo pagarsėti kaip itin kokybiškų elektrinių dviračių prekės ženklas. Bendrovė nesimėto tarp skirtingų produktų gamybos, tad visus savo resursus išnaudoja būtent dviračių tobulinimui ir kūrimui.

„FIIDO M1” yra vienas bendrovės flagmanų ir tai galima pastebėti vien iš dizaino. Šis dviratis atrodo visiškai kitaip nei jo kiniški broliai, primenantys ne dviračius, o peraugusius elektrinius paspirtukus ar tuos kelioninius mažaračius. Solidus ir tvirtas aliuminio rėmas atlaikys bus ilgaamžis, neturės korozijos problemų ir atlaikys net 120kg sveriančius asmenis. Visgi geriausia dalis yra tai, jog „FIIDO M1” rėmas per vidurį gali būti sulenkiamas, taip stipriai sumažinant dviračio matmenis ir leidžiant jį pasiimti į kelionę.

Kadangi gamintojas „FIIDO M1” pozicionuoja kaip kalnų dviratį, neįmanona nepastebėti didžiulių ir plačių 20" padangų. Jos padės kur kas užtikrinčiau važiuoti per kelio nelygumus, žvyrą, purvą ir bet kokį kitą paviršių. Prie važiavimo komforto stipriai prisideda dvigubi amortizatoriai - priekyje ir gale.

Kalbant apie techninius duomenis, svarbu paminėti 250W galios elektrinį motorą. Galbūt iš pirmo žvilgsnio pajėgumas neatrodo didelis, tačiau, kompanijos teigimu, dviratyje montuojama 7 bėgių „Shimano” sistema leidžia transporto priemonei važiuoti ne prasčiau, nei joje sumontavus 450W variklį. Šis komplektas leidžia „FIIDO M1” pasiekti maksimalų 31km/h greitį.

Kita vertus, juk dviratis yra dviratis ir kartais norisi tiesiog paminti pedalus, o ne važiuoti lyg kokiu mopedu. „FIIDO” pagalvojo ir apie tai - dviračio savininkas gali rinktis iš 3 važiavimo režimų: visiškai mechaninio (tik minant pedalus), pusiau elektrinio (variklis padeda pedalus minti lengviau) ir visiškai elektrinio.

„FIIDO M1” viduje montuojama didžiulė 12,5Ah baterija pasižymi dideliu 85% efektyvumu ir leižia nuvažiuoti net iki 100km vienu įkrovimu. Nors tokiam atstumui pasiekti greičiausiai reikėtų idealių važiavimo sąlygų, akumuliatoriaus suteikiamas 60-80km atstumas realiame gyvenime skamba išties įspūdingai. Tik pagalvokite, kiek kartų pirmyn ir atgal galėtumėte suvažinėti į darbą ar išsiruošti į kokį didelį žygį.

Gera žinia ir tai, jog „FIIDO M1” pirkėją pasiekia visiškai paruoštas naudojimui, Jame yra ir greitį bei įkrovą rodantis ekranėlis, apšvietimo sistema ir svarbiausia - galingi stabdžiai. Turėdama galvoje dviračio klasę, kompanija nusprendė nepagailėti pinigų ir sumontuoti dvigubus diskinius stabdžius tiek priekyje, tiek gale. Tai stipriai padidina stabdymo efektyvumą lekiant nuo kalno ar netikėtai išnirus nenumatytai kliūčiai.

Na, o viską vainikuoja kokybiška „KMC” grandinė ir patogi sėdynė.

Pasvėrus viską, „FIIDO M1” yra puikus pasirinkimas - jis kainuoja mažiau nei kokybiškas kalnų dviratis be elektrinio variklio bei siūlo didelį universalumą, kuriam prilygti negali praktiškai niekas. Juo labiau, kai šiuo metu jį galite įsigyti už puikią kainą.

Rašomasis stalas, padedantis išvengti nugaros skausmų

Spustelėję čia ir suvedę nuolaidos kodą ACGAMDESK darbui stovint pritaikytą „ACGAM” elektriniu būdu kilnojamą rašomąjį stalą galite nusipirkti vos už 201,59 euro. Į kainą įskaičiuotas siuntimas iš Europos sandėlio

Priežastis, kodėl grįžę iš darbo skundžiatės nugaros skausmu ar nuovargiu, yra sėdima padėtis. Ilgas valandas įtemptai akis nukreipę į kompiuterio ekraną nė nepastebime, kai palinkstame į priekį ir atrodome lyg klaustukai - būtent tai ir sukuria didelę apkrovą stuburui ir nugaros raumenims. Šią problemą išspręsti galima dalį darbo dienos praleidžiant stovint.

Būtent tam pritaikytas „ACGAM” rašomasis stalas. Mygtuko paspaudimu aktyvavus elektrinį variklį jis akimirksniu gali būti pakeltas iš sėdimos į stovimą padėtį. Tai padės atpalaiduoti nugaros ir kaklo raumenis, prablaškys ir padidins produktyvumą bei padės deginti kalorijas.

Be to, ir pats stalas bus labai kokybiškas. Jo išmatavimai siekia 120-180cm ilgio ir 60-80 cm pločio, tad vietos darbui bus per akis. Aliuminio konstrukcija užtikrins ilgaamžiškumą - rėmas atlaikė 24h druskos srovės testą, tad nesusibraižys ir nerūdys. Na, o kad bendradarbiai nesipiktintų pakėlimui skirto variklio skleidžiamu garsu, gamintojas pasirūpino, kad tai vyktų kaip įmanoma tyliau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas