Užtikrinkite kokybišką kompiuterio darbą: artėjant didiesiems išpardavimams – puiki proga įsigyti „Microsoft“ programinę įrangą ir legalius „Windows“

Užtikrinkite kokybišką kompiuterio darbą: artėjant didiesiems išpardavimams – puiki proga įsigyti „Microsoft“ programinę įrangą ir legalius „Windows“

Lapkritis – išpardavimų metas. Dabar yra puiki proga pasirūpinti legalia programine įranga. „Microsoft“ savo produktus siūlo už šimtus eurų, tačiau paspaudę šią nuorodą Jūs galėsite įsigyti „Windows 10 Pro“ registracijos kodą vos už 11,07 euro, o tam tereikia panaudoti nuolaidos kodą TFN. Ir tai dar tikrai ne viskas.

„Microsoft“ šiemet pagaliau išleido naują „Windows“ operacinę sistemą, kuri daugeliui prieinama tapo dar spalio pradžioje. Po daugiau nei penkerių metų laukimo, „Windows 11“ pasiūlė vartotojams ne tik vizualinius atnaujinimus, tačiau ir spartesnį įrenginių veikimą bei dar platesnes galimybes nei anksčiau.

Jeigu turite „Windows 10“ platformos versiją – tuomet atsinaujinimo procedūra paprasta, tačiau tikrai ne visi naudojosi pastarąja operacinės sistemos versija. Mūsų partneriai „WhoKeys.com“ padės jums atsinaujinti į naująjį „Microsoft“ šedevrą, o jeigu nenorite naudotis „Windows 11“, bet norite naudotis legalia „Windows 10“ platforma – tinkamiausią variantą rasite ir jūs.

Norėdami įsigyti „Windows 11“ registracijos kodus, rekomenduojame pasinaudoti vienu iš šių pasiūlymų:

„Windows 10“ ir „Office“ pakuotės – už itin patrauklią kainą

„WhoKeys.com“ vyksta išpardavimai, kurių metu galite įsigyti reikiamas „Microsoft“ programinės įrangos licencijas, o taip pat rasti ir daugybę kitų produktų. Norėdami peržiūrėti visus šios parduotuvės pasiūlymus – spauskite čia, o su nuolaidos kodu TFN gausite 25 proc. nuolaidą „Microsoft“ produktams. Žemiau rasite geriausius pasiūlymus, o taip pat ir detalesnius jų aprašymus.

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows” operacinės sistemos licencija kainuos mažiau nei šeši puodeliai kavos? Dabar tai yra realybė, o to priežastis – labai paprasta.

OEM angliškai reiškia „Original Equipment Manufacturer“, o tai yra terminas, kuriuo apibūdinamos kompanijos gaminančios ar surenkančios kompiuterius. Tokie kompiuteriai dažniausiai būna parduodami kartu su „Windows“ operacinės sistemos kopija, o tai reiškia, jog įsigijus tokį kompiuterį Jūs juo galėsite pradėti naudotis iškart, vos tik įjungus.

Kalbant apie skirtumus tarp OEM ar tiesiogiai iš „Windows“ nusipirktos operacinės sistemos – jų nėra. Abu šie variantai yra visiškai identiški bei jiems yra suteikiamos visos įmanomos funkcijos, atnaujinimai bei funkcionalumas. Vienintelis dalykas kurį prarandate įsigiję kodą iš „WhoKeys.com“ parduotuvės – Jūs greičiausiai negausite pagalbos iš „Microsoft“ pagalbos centro. Tačiau kuomet kainų skirtumas yra bent 10 kartų didesnis – tai tikriausiai nėra didelė netektis, tiesa?

Specialūs „Microsoft Office“ pakuočių pasiūlymai jums

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. Tai kartą ir visiems laikams siūlome išspręsti įsigijus vieną iš žemiau esančių biuro programų paketų. Viskas, ką reikia padaryti, tai paspausti vieną iš žemiau esančių nuorodų:

  • Office 2016 Pro - išpardavimo kaina: 21 euras (30% nuolaidos kodas: TFN);
  • Office 2019 Pro - išpardavimo kaina: 33,95 euro (30% nuolaidos kodas: TFN).

Ir tai dar ne viskas! Dabar puiki proga įsigyti ir „Microsoft“ programinės įrangos paketą. „WhoKeys.com“ siūlo įsigyti „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą, kartu su „Microsoft Office 2019 Pro“ pakuote, o šio pasiūlymo kaina siekia vos 39,89 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymų – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo TFN.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas