Ar atspėsite, kas laimės „Euroviziją“? Išmanieji įrenginiai ir aplikacijos, kurie padės pasijausti ir žiūrovais, ir teisėjais

Kasmetinis „Eurovizijos“ dainų konkursas sukausto gerbėjų dėmesį – milijonai konkursą stebi ne tik didžiojoje arenoje, bet ir namuose, traukiniuose ar automobiliuose. Neabejotinai geriausią stebėjimo patirtį lemia tinkamas techninis pasiruošimas ir geras ryšys.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Ar atspėsite, kas laimės „Euroviziją“? Išmanieji įrenginiai ir aplikacijos, kurie padės pasijausti ir žiūrovais, ir teisėjais

Laura Saulėnaitė-Laukienė, „Tele2“ įrangos pardavimų vadovė, rekomenduoja išmaniuosius įrenginius ir programėles, kurie jums leis pasijusti „Eurovizijos“ dalimi.

„Eurovizijos“ dainų konkursas pasižymi atlikėjų ir dainų įvairove bei įspūdingu technologiniu pasiruošimu. Dabar atlikėjai žavi ne tik savo įvaizdžiu, bet ir interaktyviais pasirodymais. Natūralu, kad gerbėjai nori konkursą stebėti kiek įmanoma geresne raiška ir pasijausti konkurso dalimi. Tam, kad transliacijų kokybė būtų gera, ruoštis turi ne tik transliacijų technikai, tačiau ir patys žiūrovai – kokybiškiems įrenginiams dabar tikrai nebereikia išleisti tūkstančių eurų“, – sako L. Saulėnaitė-Laukienė.

Galima pasijusti didžiosios arenos dalimi

Tikrą „Eurovizijos“ dainų konkurso įspūdį galima susikurti tiesiog namuose. Gamintojo „Xiaomi“ televizorius „QLED TV Q2“ pasižymi itin didelės raiškos ir kokybės ekranu. Televizorius turi keturių branduolių A55 procesorių, suteikiantį 4K raiškos kokybę, o kvantinių taškų ekrano technologija ir daugiau nei 1 milijardo spalvų ekranas gali sukurti tikro koncerto įspūdį jūsų svetainėje. Tad stebėdami konkursą šiame televizoriuje pasijusite lyg būtumėte Liverpulio arenoje.

Jame integruotas ir aplinkos šviesos jutiklis – tokiu būdu įrenginys prisitaikys prie patalpos apšvietimo, o jūs „Euroviziją“ stebėsite ryškiame ir kontrastingai pagal šviesą besikeičiančiame ekrane. Be to, stebint visai Europai transliuojamą konkursą svarbus ir stabilus ryšys. „QLED TV Q2“ įdiegta ir speciali Wi-Fi ir Bluetooth 5.0 technologija, kuri užtikrins greitą duomenų perdavimą ir stabilų, netrūkinėjantį ryšį.

Stebėdami konkursą per šį televizorių pasijusite kaip „Eurovizijos“ konkurse, kadangi šiame įrenginyje integruota speciali Dolby Atmos® ir DTS:X® technologija, užtikrinanti kokybišką ir aiškų garsą. Kartu su šiuo televizoriumi puikiai dera ir belaidė garso kolonėlė „Xiaomi Mi 16W“, su kuria galėsite mėgautis sklandžiu, kokybišku garsu.

Tikrą „Euroviziją“ primenanti atmosfera

Neabejotinai „Eurovizijos“ atmosferą sukurs garso kolonėlė „JBL Partybox 1000”. Joje integruotas galingas 1100 vatų galios garsiakalbis, suteikiantis festivalio lygio garso kokybę. Labai aiškiai girdėsis tiek žemieji, tiek aukštieji muzikos dažniai – tokiu būdu konkurso dalyvių dainos nuskambės itin profesionaliai.

Tai ne tik labai galinga kolonėlė, bet ir tikra vakarėlių mašina. Joje integruoti ir LED šviesų efektai, kuriuos galite valdyti nuotoliniu būdu. Be to, prie kolonėlės galima netgi prijungti mikrofoną arba muzikos instrumentą ir surengti karaokės vakarėlį.

Kelyje esantiems „Eurovizijos“ gerbėjams, kurie turi galimybę stebėti konkursą, puikiai tiks „Nokia“ gamintojo planšetinis kompiuteris „T20 LTE”. „Euroviziją“ galėsite stebėti pakrovę šį planšetinį kompiuterį vieną kartą – įrenginys turi galingą, ilgai tarnaujančią bateriją. Be to, „T20 LTE“ ekranas pasižymi 2K ekrano raiška ir skleidžia mažiau mėlynos šviesos, todėl nesvarbu, kad esate kelyje – ekrano ryškumas maloniai nustebins.

Specialios programėlės padeda įsitraukti

Visiems, norintiems paspėlioti konkurso laimėtojus, patiks programėlė „FantESCy“. Tai pirmas toks interaktyvus „Eurovizijos“ žaidimas, kurio esmė yra atspėti, kurių šalių atstovų dainos pateks į didįjį finalą ir kokias vietas jame užims. Spėlioti nereikia vieniems – programėlėje žaisti galite tiek su draugais, tiek artimaisiais.

Jeigu norite pasijusti kaip tikras konkurso teisėjas, jums patiks aplikacija „My Eurovision Scoreboard“. Šioje aplikacijoje galėsite balais vertinti visas konkurso dainas taip pat, kaip tai daro komisija. Žinoma, galite atsisiųsti ir oficialią „Eurovizijos“ programėlę, kuri vadinasi „Eurovision Song Contest“ – ji ne tokia žaisminga, tačiau labai informatyvi. Joje skelbiamos naujausios konkurso naujienos, taip pat aplikacijoje yra galimybė stebėti pasirodymus tiesiogiai. Konkurso kūrėjų programėlėje galima atrasti ir įsigyti ir mėgstamiausių konkurso dalyvių dainų karaokės versijas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas