Argentinos futbolo žvaigždė rekordus fiksuoja ne tik aikštelėje: užfiksuotas naujas „Instagram“ rekordas, nukonkuruojant legendinį kiaušinį

Lukas Snarskis

2022-12-21, 07:20 (atnaujinta 2023-04-15, 10:56)

0 komentarų

Praėjusį sekmadienį pasibaigęs pasaulio futbolo čempionatas daugeliui įstrigs ilgam. Neįtikėtiną įtampą padovanojęs finalas pritraukė didžiulį dėmesį ne tik prie televizoriaus ekranų, tačiau ir internete. Susidomėjimas neatslūgsta net ir dabar.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Argentinos futbolo žvaigždė rekordus fiksuoja ne tik aikštelėje: užfiksuotas naujas „Instagram“ rekordas, nukonkuruojant legendinį kiaušinį

Pasaulio futbolo čempionate ne vieną rekordą pagerinęs argentinietis Lionelis Messi savo vardą įsirašė ir į socialinio tinklo „Instagram“ istoriją. Savo šalies rinktinę į pergalę atvedęs futbolininkas pasidalino nuotrauka, kurioje laiko nugalėtojų taurę ir taip surinko daugiausiai patiktukų pastarosios platformos istorijoje.

Argentinos futbolo žvaigždė jau dabar turi daugiau nei 66 mln. patiktukų ir jau beveik dešimčia milijonų lenkia žymiąją kiaušinio nuotrauką. 2019 metais įkelta kiaušinio nuotrauka šiai dienai turi daugiau nei 57 mln. patiktukų. Panašu, jog L.Messi įkelta nuotrauka jau visai netrukus turėtų pasiekti ir 100 mln. ribą, nes dabartinė jo nuotrauka įkelta vos prieš dvi dienas.

Trečia populiariausia nuotrauka „Instagram“ socialiniame tinkle – tai „Louis Vuitton“ reklama, kurioje ir vėl išvysime L.Messi, o kartu su juo – ir Cristiano Ronaldo. Abu futbolininkai pozuoja prieš šachmatų lentos. Įdomu tai, jog ketvirtoji vieta taip pat priklauso Argentinos futbolo žvaigždei.

Akivaizdu, kad Katare įvykęs pasaulio futbolo čempionatas šiemet susilaukė išskirtinai didelio dėmesio, o tai patvirtina ir „Twitter“ paskelbta informacija, apie kurią rašėme dar vakar. Bendrovės išplatintame pranešime teigiama, kad susidomėjimas 2022 metų pasaulio futbolo čempionatu buvo nepalyginamai didesnis nei ankstesnis turnyras ir daugiau nei dvigubai populiaresnis nei Tokijuje vykusios olimpinės žaidynės.

Teigiama, kad gerbėjai nuolat dalindavosi reakcijomis apie įvarčius, svarbiausius rungtynių momentus, prognozavo kitų rungtynių baigtį – „Twitter“ platformoje buvo dalinamasi įvairaus pobūdžio informacija apie čempionatą. Paaiškėjo, jog daugiausiai žinučių buvo parašyta vyksta turnyro finalui, kur susitiko čempione tapusi Argentina su Prancūzija. Baudinių serijos pabaiga – populiariausias epizodas, kuriuo buvo dalinamasi „Twitter“ tinkle.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas