Artėjant Kalėdoms PLC „Panorama“ perkėlė paštomatus į patogesnę vietą: nuo šiol siuntos bus pasiekiamos visą parą

Atsinaujinantis sostinės prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ perkėlė visus paštomatus į pirkėjams patogesnę vietą. Nuo šiol visi paštomatai bus įsikūrę -2 prekybos centro aukšte, kur juos bus galima pasiekti kiekvieną dieną bet kuriuo paros metu. Tokio sprendimo imtasi tęsiant prekybos centro atnaujinimo darbus bei išpildant „miesto mieste“ koncepciją. Tikimasi, kad pokyčiai taip pat padidins paštomatų prieinamumą kalėdiniu laikotarpiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Artėjant Kalėdoms PLC „Panorama“ perkėlė paštomatus į patogesnę vietą: nuo šiol siuntos bus pasiekiamos visą parą

Nuo spalio 26 dienos visi prekybos centre „Panorama“ iki šiol buvę paštomatai – „LP Express“, „DPD“, „Venipak“, „Smartpost Itella“ ir naujai prisijungęs „Omniva“ – perkelti į naujai suformuotą erdvę -2 aukšte, požeminės perėjos alėjoje. Naujoji paštomatų erdvė nuo šiol bus pasiekiama visą parą – tokios galimybės anksčiau „Panoramos“ lankytojai neturėjo.

„Neseniai mūsų atliktas vartotojų tyrimas parodė, kad prekybos centrų lankytojams vienu svarbiausiu rodiklių yra patogumas. Norime ir toliau atspindėti šį poreikį, todėl atsinaujinant prekybos centrui nusprendėme protingiau išnaudoti esamas erdves tam, kad pirkėjui pas mus lankytis būtų dar patogiau. Naujai atgimstanti „Panorama“ lankytojams pristato „miesto mieste“ konceptą, kuris konceptualiai suskirsto prekybos centrą į atskiras funkcijas atliekančias zonas. Tai padės pirkėjams apsipirkti lengviau, taip pat pasiūlant papildomų verčių, pavyzdžiui, poilsio ir darbo zonų ar atskirą paštomatų erdvę, kurią pirkėjai galės pasiekti net po prekybos centro darbo valandų“, – sako prekybos centro vadovė Birutė Kalanovaitė.

Naująją paštomatų erdvę bet kuriuo paros metu bus galima pasiekti iš šalia „Panoramos“ esančios požeminės perėjos, o darbo valandomis taip pat iš -2 aukšto automobilių stovėjimo aikštelės arba iš prekybos centro pagrindinio įėjimo eskalatoriumi leidžiantis žemyn link išėjimo požeminės perėjos alėja.

Pasak B. Kalanovaitės, toks pokytis itin aktualus kalėdiniu laikotarpiu, kai paprastai paštomatai būna perpildyti. Ilgesnis paštomatų darbo laikas leis siuntas siųsti ir pasiimti lanksčiau bei taip padidinti paslaugų prieinamumą: „Kalėdiniu laikotarpiu „Panoramoje“ prie paštomatų nusidriekdavo eilės, o ši naujovė padės tai išspręsti. Norėdami dar padidinti siuntų patogumą, prisitraukėme ir naują nuomininką „Omniva“, tad dabar prekybos centre vienoje vietoje galima rasti visų Lietuvoje veikiančių paštomatų įmonių paštomatus.


Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas