„ConnectPay“ aptarnaujamų mokėjimų vertė augo šešis kartus, į biudžetą sumokėta dvigubai daugiau mokesčių

Pranešimas spaudai

2021-07-12, 07:15

0 komentarų
„ConnectPay“ aptarnaujamų mokėjimų vertė augo šešis kartus, į biudžetą sumokėta dvigubai daugiau mokesčių

Per pirmąjį šių metų ketvirtį vienos didžiausių Lietuvoje finansinių technologijų UAB „ConnectPay“ metinė aptarnautų mokėjimų vertė siekė 7,76 mlrd. eurų – šešis kartus daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kai buvo aptarnauta 1,25 mlrd. eurų mokėjimų. Remiantis naujausiais Lietuvos banko duomenimis , pagal aptarnaujamų mokėjimų vertę „ConnectPay“ yra antra didžiausia elektroninių pinigų įstaiga Lietuvoje.

„ConnectPay“ saugoma klientų lėšų suma per metus augo daugiau nei dvigubai – nuo 63 mln. iki 132 mln. eurų šių metų pirmojo ketvirčio pabaigoje. Bendrovės pajamos iš licencinės veiklos 2021 m,. pirmą ketvirtį sudarė 1,7 mln. eurų — 83 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.

Džiaugdamasi itin sparčiai augančiais veiklos ir finansiniais rodikliais konkurencingoje mokėjimo paslaugų rinkoje, „ConnectPay“ pabrėžia, kad jie reiškia ir naujas darbo vietas bei sumokėtus mokesčius į valstybės biudžetą.

Per pirmąjį šių metų ketvirtį „ConnectPay“ į valstybės biudžetą sumokėjo 425,8 tūkst. eurų mokesčių — 111 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kai buvo sumokėta 201,3 tūkst. eurų. Pagal šį rodiklį bendrovė per metus pakilo per keturiolika pozicijų — iš 28 į 14 vietą tarp visų Lietuvoje įsikūrusių startuolių. Iš viso 2020 metais „ConnectPay“ sumokėjo daugiau kaip 1,2 mln. eurų mokesčių.

„Džiaugiamės, kad, rūpindamiesi savo klientais visame pasaulyje, mes sukuriame pridėtinę vertę šaliai, kurioje veikiame. Tai darome ne tik mokėdami mokesčius į Lietuvos valstybės biudžetą, bet ir kurdami naujas kvalifikuotas ir gerai apmokamas darbo vietas. Per metus nuo praėjusių metų kovo „ConnectPay“ komanda išaugo 80 proc., ir mes neketiname sustoti,“ — kalba „ConnectPay“ vadovas Marius Galdikas.

Vidutinis atlyginimas „ConnectPay“ 2021 metų pirmąjį ketvirtį siekė 3779 eurus. Atsižvelgiant į darbuotojams sudaromas darbo sąlygas, esamų bei potencialių darbuotojų vertinimą, bendrovė yra išrinkta vienu iš dešimties geidžiamiausių darbdavių pirmą kartą Lietuvoje paskelbtame startuolių reitinge.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas