Dideli pokyčiai „Gmail“ vartotojams: pamatykite, kaip netrukus atrodys jūsų pašto dėžutė

Dideli pokyčiai „Gmail“ vartotojams: pamatykite, kaip netrukus atrodys jūsų pašto dėžutė

Žvelgiant vien į vartotojo sąsajos dizainą, „Google“ elektroninio pašto paslauga „Gmail“ seniai nesulaukė didesnių pokyčių. Tai netrukus pasikeis, mat „Google“ siekia pritaikyti unifikuotą stilistiką visoms savo aplikacijoms, kad naviguoti tarp jų taptų paprasčiau. Štai, kaip „Gmail“ atrodo pastaruosius keletą metų:

Aukščiau esančiame pavyzdyje taip pat matomas pranešimas, siūlantis išbandyti naują vartotojo sąsają. Vartotojui sutikus, „Gmail“ išvaizda šiek tiek pasikeičia:

Nors iš pirmo žvilgsnio pokyčiai atrodo minimalūs, iš tikro „Gmail“ taps šiek tiek panašia į „Microsoft Outlook“ el. pašto dėžutę. Visos aplikacijos ir esminiai komponentai išlieka kairėje ekrano pusėje, tačiau jų išdėstymas bus žymiai lengviau suprantamas. Pereinant į „Chat“ bei „Meets“ aplikacijas nereikės jungti kito naršyklės lango ar kortelės - viskas bus atidaroma tame pačiame lange. Taip pat „Google“ įdiegs unifikuotą paiešką, tad rezultatų bus galima ieškoti vienu metu visose integruotose platformose, pavyzdžiui „Gmail“ bei „Chats“.

Nauja vartotojo sąsaja bus siūloma visiems, išskyrus „Workspace Essentials“ klientus, nuo vasario 8-osios. Pirmiausia naudotojams bus siūloma išbandyti atnaujintą platformą, o nuo balandžio mėnesio visiems bus aktyvuota nauja vartotojo sąsaja, laikinai paliekant galimybę grįžti prie senosios versijos. Iki metų vidurio naujasis dizainas taps standartiniu visiems, be galimybės grįžti prie senosios (dabartinės) versijos.

6 komentarų

Madam

siaubas, kaip nepatogu...tampois eilutes lyg episepsijos istiktos... KUR RASTI SENAJA IKI siol buvusią versiją?

Vidmanta

Man nepatinka permainos, man patinka taip kaip yra, esu pensininkė, gal jaunimui ir aktualu, bet man tai ne, todėl man nieko nekeiskite. Ačiū už supratingumą..

Nesvarbu

Kokie pokyčiai kad paprastos tamsios temos nesugeba padaryt per tiek metu

Ramūnas

Hmm, aš naudoju juodą temą ir kompiutery, ir telefone.

G. S.

Tamsią temą įsijunk ir turėsi. Visada buvo,ir niekada nebuvo dingusi. Tiek telefone,tiek PC.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas