Didžiausi metų išpardavimai prasideda jau dabar! Įsigykite amžiną „Office 2021“ licenciją tik už 13,22 eurus, o „Windows 10“ kaina sukels šypseną

Partnerio turinys

2022-11-08, 08:45 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

1 komentaras

Iki didžiųjų metų išpardavimų jau liko nebedaug laiko. Šį penktadienį prasidės pirmasis akcijų festivalis, kuris iš pradžių buvo švenčiamas tik Kinijoje, tačiau dabar puikiai žinomas ir visame pasaulyje, įskaitant ir Lietuvą.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Didžiausi metų išpardavimai prasideda jau dabar! Įsigykite amžiną „Office 2021“ licenciją tik už 13,22 eurus, o „Windows 10“ kaina sukels šypseną

Niekam ne paslaptis, jog nėra geresnio laiko įsigyti „Windows“ ar „Microsoft Office“ pakuotes kaip dabar. Mūsų partneriai „Godeal24“ pradeda „Double 11“ išpardavimus, kuriuos rasite paspaudę čia. Su Juoduoju penktadieniu lyginami išpardavimai pasiūlys jums daugelio pamėgtus produktus už neįtikėtinai žemą kainą, o tai leis jums sutaupyti iki 90 proc. nuo pirkinio vertės.

Naujausią „Microsoft Office 2021“ programinės įrangos pakuotę dabar jūs galite įsigyti vos už 25,11 eurus, o tai jums leis sutaupyti net 90 proc. „Microsoft“ analogiška licenciją parduoda už 439,99 JAV dolerius. O jeigu nuspręsite įsigyti keletą licencijų – jų kaina sieks vos 13,22 eurus. Jeigu jums nereikalinga naujausia versija – tuomet „Office 2019“ pakuotė dabar parduodama vos už 23,11 euro. „Godeal24“ yra laiko patikrinta platforma, kuri pasiūlys 100 proc. legalius programinės įrangos registracijos kodus.

Labai riboti pasiūlymai! Legali „MS Office 2021“ pakuotė dabar tik nuo 13.22€

„Windows 10“ ir „Windows 11“ geriausiomis kainomis: vos nuo 6,11 euro

62 proc. nuolaida „Windows“ ir „Microsoft Office“ pakuočių rinkiniams

Žemiau rasite geriausius „Godeal24“ siūlomus „Windows“ ir „Office“ pakuočių rinkinius, kuriuos galima įsigyti už itin žemą kainą. Tiesa, norėdami pasinaudoti šiais pasiūlymais – prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą SGO62.

Ir tai dar ne viskas! Žemiau esančius „Windows“ produktus įsigyti su nuolaida iki 50 proc. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo SGO50.

>>> Daugiau įvairių pasiūlymų rasite čia.

Įvairiausi įrankiai jūsų kompiuteriai, kuriuos privalu įsigyti!

Verta paminėti ir tai, jog „Godeal24“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Čia jūs galite rasti ir įvairiausių įrankių, kurie padės prižiūrėti tvarką jūsų kompiuteryje. Žemiau rasite geriausius pasiūlymus šiuo klausimu:

>>> Daugiau įvairių pasiūlymų rasite čia.

Apie pardavėją

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100% legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus - mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal”, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

1 komentarų

Rimas

Jei paklausit Microsoft, suzinosit kad tai nelegalu..., ir ko gero viena diena tos programos tiesiog nustos veikti.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas