E.Muskas jau ieško naujojo „Twitter“ vadovo: patvirtino apie pasitraukimą, suradus „ką nors pakankamai kvailo“ šiam darbui

Arnas Balčiūnas

2022-12-25, 15:50

0 komentarų

Turtingiausias žmogus pasaulyje, „Tesla“ ir „SpaceX“ savininkas, Elonas Muskas nuolat atsiduria dėmesio centre ir dažnai gali susidaryti vaizdas, jog jis tiesiog negali išvengti didžiulio atgarsio sulaukusių kalbų. JAV milijardieriaus komentarai dažnai išsiskiria išskirtiniu požiūriu, o dabar jis ir vėl dėmesio centre.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
E.Muskas jau ieško naujojo „Twitter“ vadovo: patvirtino apie pasitraukimą, suradus „ką nors pakankamai kvailo“ šiam darbui

JAV milijardierius surengė balsavimą socialiniame tinkle „Twitter“, kurį po ilgų diskusijų jis pats ir įsigijo, dėl tolimesnės jo ateities platformoje. Sekmadienio vakare jis paskelbė apklausą savo paskyroje, kur klausia žmonių ar jis turėtų pasitraukti iš „Twitter“ vadovo pareigų. Ir panašu, kad internautai priėmė sprendimą.

Daugiau nei 17,5 mln. „Twitter“ vartotojų dėmesio susilaukusi apklausa pasibaigė netikėtu rezultatu. 57,5 proc. balsavusių išreiškė norą, jog E.Muskas pasitrauktų iš socialinio tinklo vadovo posto. 42,5 proc. apklaustųjų mano, kad jis ir toliau turėtų išlikti užimamose pareigose. Neilgai trukus, į balsavimo rezultatus sureagavo ir naujasis socialinio tinklo vadovas.

„Aš atsistatydinsiu iš generalinio direktoriaus pareigų, kai tik rasiu ką nors pakankamai kvailo, kad imtųsi šio darbo! Po to aš tiesiog vadovausiu programinės įrangos ir serverių komandoms“, - po savo paties įrašu rašė E.Muskas.

Įdomu ir tai, jog E.Muskas paskelbdamas šį balsavimą pažymėjo, jog ketina paisyti šio balsavimo rezultatų. JAV milijardierius į šį balsavimą sureagavo ir dar viena atskira žinute, kurioje teigė, jog balsuojantys turėtų būti atsargūs su tuo ko nori, nes tai gali ir gauti. Kaip bebūtų, po balsavimo jis dar nepaskelbė jokio pranešimo.

Į šią apklausą sureagavo ir didžiausias „YouTube“ turinio kūrėjas Jimmy Donaldsonas, kuris žinomas kaip „MrBeast“. Daugiau nei 121 mln. prenumeratorių turintis kūrėjas išreiškė nepasitenkinimą naujausiais „Twitter“ taisyklų pakeitimais ir teigė, jog yra už pasitraukimą jeigu tokie dalykai šiame socialiniame tinkle nesibaigs.

Priminsime, jog E.Muskas oficialiai tapo „Twitter“ vadovu tik spalio mėnesį, kuomet 44 mlrd. JAV dolerių vertės sandoris buvo patvirtintas po virtinės diskusijų ir didžiulio chaoso. Kai kurie socialinės platformos investuotojai abejoja JAV milijardieriaus galimybėmis valdyti „Twitter“, o tuo pačiu ir „Tesla“, kuris jus dalyvauja ir automobilių gamyboje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas