„eBay“ užsiminė apie skaitmeninę piniginę – ar kompanija priims kriptovaliutas?

BitNaujienos.lt

2022-03-12, 10:45

0 komentarų
„eBay“ užsiminė apie skaitmeninę piniginę – ar kompanija priims kriptovaliutas?

Vis dažnėja spekuliacijų, kad „eBay“ greitu metu priims kriptovaliutas. Kalbas dar labiau pastiprino neseniai vykusi investuotojų diena, kurios metu svetainė savo akcininkams pristatė paveiksliuką su kvietimu vartotojams susikurti skaitmeninę piniginę. Kompanijos vadovai patvirtino, kad ši skaitmeninė piniginė pasirodys antrajame šių metų ketvirtyje, tačiau iš pradžių dėmesys, ko gero, bus skiriamas dekretinėms valiutoms.

Kompanijos generalinis direktorius Jamie Iannone neužsiminė, ar skaitmeninė piniginė palaikys kriptovaliutas, tačiau jis pažadėjo, kad greitu metu bus pristatyti nauji mokėjimo metodai.

Kadangi paskutiniame 2021 m. ketvirtyje „eBay“ sugebėjo pasiekti didesnes nei 2 milijardų eurų pajamas ir užfiksavo 147 milijonus aktyvių pirkėjų iš viso pasaulio, kriptovaliutų integracija platformoje turėtų padidinti kriptovaliutų kainas. Svetainėje jau galima pirkti ir parduoti NFT žetonus.

Tokios naujovės turėtų pritraukti jaunesniąją kartą. Kompanija jau planuoja suteikti galimybę vartotojams prekes įsigyti išsimokėtinai. Kalbos apie „eBay“ planus sklando jau nuo praeito mėnesio, kai Iannone pareiškė, jog kompanija svarsto, ar priimti kriptovaliutų mokėjimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas