Futbolo pasaulyje – netikėtas sujudimas: JAV technologijų milžinė svarsto įsigyti legendinį Anglijos klubą

Futbolo pasaulyje sujudimas – „Manchester United“ klubo savininkai ketina parduoti Anglijos futbolo milžiną. Tokios kalbos sklando jau daugiau nei savaitę, o dabar atsirado ir galimas pirkėjas. Amerikiečių Glazerių valdomą klubą gali įsigyti JAV technologijų milžinė.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Futbolo pasaulyje – netikėtas sujudimas: JAV technologijų milžinė svarsto įsigyti legendinį Anglijos klubą

Anglijos „Premier“ lygoje žaidžiantį klubą gali įsigyti JAV milžinė „Apple“, skelbia britų žiniasklaida. Pranešama, jog Timo Cooko valdoma kompanija yra pasiryžusi sumokėti 6,9 mlrd. JAV dolerių už teises į „Manchester United“. Teigiama, kad būtent T.Cookas yra labiausiai suinteresuotas šiuo sandoriu.

Kiek anksčiau, buvo skelbiama, jog Glazeriai už klubą norėtų gauti 9,9 mlrd. JAV dolerių, tačiau vėliau savo nuomonę pakeitė ir dabar ketinama parduoti tam, kas pasiūlys daugiausiai. Remiantis „Daily Star“ informacija, „Apple“ rimtai svarsto tokią galimybę ir norėtų aptarti potencialų sandorį su Anglijos klubo savininkais.

Negana to, „Apple“ vadovas yra itin susidomėjęs šia galimybe, o pagrindinė to priežastis – žengti į teritoriją, kurioje T.Cooko valdoma kompanija nėra buvusi. Naujausia informacija rodo, jog pastarasis jau pradėjo derybas su bankais, kurie yra paskirti prižiūrėti šį sandorį. Jeigu susitarimas būtų pasiektas – tai būtų ne vienintelė naujiena „Manchester United“ gerbėjams.

„Daily Stars“ skelbia, jog „Apple“ galėtų būti suinteresuota ir naujo stadiono statybų finansavimu. Jau kuris laikas kalbama apie reikiamus „Old Trafford“ stadiono atnaujinimus, o dabartiniai komandos savininkai neseniai išreiškė dvejones dėl veiksmų, kurių reikėtų imtis – ar tai būtų legendinio stadiono remontas ir restauracija ar visiškai naujo komplekso statyba.

Komentarų apie pasirodžiusius gandus nėra pateikę nei „Apple“ atstovai, o situacijos nekomentuoja ir „Manchester United“ savininkai. Jeigu toks sandoris išties įvyktų – tai būtų pirmasis JAV technologijų milžinės įsigytas sporto klubas. Vertėtų pastebėti ir tai, jog „Apple TV+“ dar visai neseniai gerokai praplėtė futbolo asortimentą savo vartotojams, nors susitarimas ir buvo pasiektas su aukščiausia JAV futbolo lyga, o ne Anglijos čempionatu.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas