Geriausias darbdavys Europoje: treti metai iš eilės juo tapo ta pati technologijų kompanija

Geriausias darbdavys Europoje: treti metai iš eilės juo tapo ta pati technologijų kompanija

Praėjusią savaitę tarptautinei technologijų kompanijai „Huawei“ nepriklausoma organizacija „Top Employers Institute“ suteikė geriausio 2022 metų darbdavio sertifikatą. Šį titulą bendrovė jau trečius metus iš eilės pelnė dešimtyje Europos šalių, įskaitant Vokietiją, Ispaniją, Jungtinę Karalystę ir Italiją.

Nyderlanduose įsikūręs nepriklausomas „Top Employers Institute“ institutas sertifikuoja organizacijas, kurios savo darbuotojams skiria daugiausia dėmesio, taikydamos išskirtinę žmogiškųjų išteklių valdymo politiką. Sertifikatai teikiami remiantis kompanijose atliktu „Geriausių personalo praktikų“ tyrimu, apimančiu šešias žmogiškųjų išteklių sritis. Šias sritis sudaro 20 temų, tokių kaip žmonių strategija, darbo aplinka, talentų pritraukimas, mokymasis, gerovė bei darbuotojų įvairovė ir įtrauktis.

Geriausio darbdavio sertifikatą „Huawei“ suteikusio instituto generalinis direktorius David Plink pažymėjo, jog kompanija sugebėjo užtikrinti savo darbuotojų gerovę, net ir rinkoje vyraujant itin sudėtingai situacijai: „Atsižvelgdama į sudėtingus metus, kurie, kaip ir prieš tai buvę, turėjo įtakos organizacijoms visame pasaulyje, „Huawei“ ir toliau demonstravo, kad pirmenybę teikia puikios personalo praktikos išlaikymui. Praėjusiais metais jie ir toliau sprendė plataus masto darbo rinkos iššūkius bei ryžtingai dirbo, kad teigiamai paveiktų savo darbuotojų gyvenimą. Džiaugiuosi galėdamas pasveikinti ir padėkoti šiai organizacijai, dar kartą apdovanotai geriausio darbdavio Europoje sertifikatu.“

„Mūsų kompanija labai didžiuojasi, būdama pripažinta geriausiu darbdaviu Europoje. „Huawei“ sugebėjo pademonstruoti esanti pirmos klasės kompanija, kuri turi pažangias ir itin efektyviai veikiančias žmogiškųjų išteklių valdymo praktikas. Šis titulas padėjo daugeliui žmonių apsispręsti ir pasirinkti „Huawei“ savo darbdaviu, o ateityje tai padės įmonei išlaikyti geriausius talentus ir pritraukti naujų, leisiančių įgyvendinti augančias verslo ambicijas. Be to, tai motyvuoja mus reguliariai peržiūrėti savo taikomą praktiką ir nuolat ją tobulinti“, – teigia Mindaugas Plukys, „Huawei Technologies“ korporatyvinės komunikacijos vadovas Lietuvoje.

Šiuo metu „Huawei“ tarptautinėje rinkoje jau skaičiuoja daugiau, nei tris dešimtmečius. Per šiuos metus kompanija savo veiklą išplėtė į 170 šalių ir įdarbino beveik 194 tūkstančius žmonių. „Huawei“ daug dėmesio skiria geros savo darbuotojų savijautos užtikrinimui ir jų profesiniam augimui, siekdama, kad jų kompetencija leistų kurti pažangiausius technologinius sprendimus, skirtus visuotinei skaitmeninei transformacijai.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas