„Hangouts“ dienos artėja link pabaigos: „Google“ jau perkėlinėja vartotojus į naują servisą

Lukas Snarskis

2021-08-09, 12:10 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

1 komentaras
„Hangouts“ dienos artėja link pabaigos: „Google“ jau perkėlinėja vartotojus į naują servisą

„Google“ dažnai pristato naujus projektus ar programėles, o jiems nepasiteisinus – tiesiog uždaro. Tokių pavyzdžių jau matėme ne vieną, o internete jau kuris laikas sklando kalbos apie tai, jog netrukus nebeliks ir „Hangouts“ susirašinėjimo platformos. Nuo 2018 metų sklandančios kalbos dar nespėjo tapti realybe, tačiau panašu, kad netrukus tai pasikeis.

Visai neseniai pasirodė informacija, jog „Google“ žengė pirmuosius platformos uždarymo žingsnius. „Android“ ir „iOS“ įrenginių savininkai, kurie naudojasi nemokamomis paskyromis jau pradėjo gauti informacinius pranešimus apie tai, jog „Hangouts“ netrukus bus pakeisti „Google Chat“ servisu.

Kartu su šiuo pranešimu, vartotojams pateikiama informacija apie tai kaip vyks perėjimas iš „Hangouts“ į „Google Chat“, o taip pat informuojama kaip įjungti naująją platformą savo „Gmail“ paskyroje. Teigiama, kad analogiški pranešimai turėtų pasiekti ir kompiuterių savininkus.

Įdomu tai, jog vos tik naudotojai pasirinks perėjimo į „Google Chat“ opciją, naudotis „Hangouts“ mobilia programėle taps nebeįmanoma. Jūs nebegalėsite siųsti naujų žinučių, o taip pat ir negausite naujų pranešimų, kurie būtų susiję su šia aplikacija. Jeigu buvote aktyvus „Hangouts“ naudotojas – pernelyg daug nerimauti neverta.

Pranešama, kad naujoje „Google Chat“ platformoje Jūs rasite visus savo susirašinėjimus iš praėjusių metų. „Google“ atstovų teigimu, senesni susirašinėjimai bus prieinami kiek vėliau. Ir nors akivaizdu, kad „Hangouts“ veikimas turėtų netrukus būti sustabdytas, tačiau iki šiol nėra žinoma tiksli to data.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas