„Ignitis“ turi nuostabų pasiūlymą savo klientams: primena apie puikią galimybę, kuria privalu pasinaudoti kiekvienam

Ženkliai nukritus elektros energijos kainoms, sumanių energetikos sprendimų bendrovė „Ignitis“ primena ir kviečia klientus pasikeisti turimą aukštesnės kainos elektros energijos tiekimo planą į pigesnį bei negrąžinti anksčiau (iki plano keitimo) gautų nuolaidų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Ignitis“ turi nuostabų pasiūlymą savo klientams: primena apie puikią galimybę, kuria privalu pasinaudoti kiekvienam

Esate užfiksavę aukštą elektros tiekimo kainą? Dabar palankus metas rinktis kitą, pigesnį „Ignitis“ planą, nelaukiant kainos fiksavimo termino pabaigos.

Tam užtikrinome išskirtines sąlygas – keičiant planą iki šių metų birželio 29 d. ir liekant su „Ignitis“ šešis mėnesius, anksčiau gautų nuolaidų grąžinti nereikės!

Tai reiškia, kad pakeisdami elektros tiekimo planą gaunate dvigubą vertę:

  • pasirenkate žemesnę elektros tiekimo kainą;
  • nereikia grąžinti anksčiau gautų nuolaidų.

Pakeisti planą paprasta

Patogiausias ir greičiausias būdas pakeisti elektros tiekimo planą savitarnos sistemoje e.ignitis.lt. Jei neturite galimybių naudotis savitarna, planą pasikeisti galite paskambinę klientų aptarnavimo telefonu +37061121802 arba atvykę į klientų aptarnavimo centrą.

Kaip pasikeisti „Ignitis“ elektros planą - detali instrukcija:


Jei norite, kad naujai pasirinktas planas įsigaliotų nuo kito mėnesio pirmos dienos, jį pasirinkite iki einamojo mėnesio priešpaskutinės dienos (imtinai). Planą pakeitus paskutinę mėnesio dieną, jis įsigalios nuo dar kito mėnesio. Pavyzdžiui, pasikeitus planą kovo 30 d., jis įsigalios balandžio 1 d., o jei tai padarysite kovo 31 d. – jau tik gegužės 1 d.

Likite su „Ignitis“ ir negrąžinkite nuolaidų

Anksčiau (iki plano keitimo) gautų nuolaidų grąžinti nereikės, jei turimą planą keisite iki šių metų birželio 29 d. (iki šios dienos planą galite keisti keletą kartų) ir liksite „Ignitis“ nepriklausomo tiekimo klientu ne trumpiau kaip šešis mėnesius.

Šešių mėnesių terminas bus skaičiuojamas nuo naujo plano įsigaliojimo dienos. Apsisprendus nutraukti sutartį anksčiau nei po 6 mėnesių, gautas nuolaidas reikės grąžinti. Jei iki birželio 29 d. paskutinį kartą pakeitę planą pasirinksite naujas nuolaidas ir neišbūsite sutartyje numatytą kainos fiksavimo terminą - jų susigrąžinimui bus taikoma sutartyje numatyta tvarka.

Daugelis namų paslaugų vienoje vietoje

„Ignitis“ savitarnoje galima ne tik pasikeisti planą, deklaruoti skaitiklių rodmenis tiek už save, tiek už artimąjį, ir apmokėti sąskaitas. Dar daugiau – savitarnoje yra galimybė patogiai atsiskaityti ne tik už suvartotą elektrą, bet ir už šildymą, vandenį, ryšio, administravimo ir kitas namų paslaugas, teikiamas daugiau nei 300 tiekėjų. Per mėnesį daugiau nei 90 tūkst. klientų naudojasi galimybe „Ignitis“ savitarnoje vienu kartu atsiskaityti ir už visas komunalines paslaugas.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

15 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Va

Padarykite visi po tuos 17 cnt, kaip buvo, ir nustokite apie tai diskutuoti.. Liks laiko apie pedofilus svarstyti viešai.. Rusus dar voliotis užeiti..

diedas iš kaimo

Jo, ple, Ignitis rinkos kaina +10 CT/kWh.... Enefit rinkos kaina +0 ct/kWh. SKAIČIUOTI MOKYKLOJE MOKĖ???

Kol kas nieko nekeisiu ir neišeisiu ...žiūrėsiu, kas vyks toliau...iš principo!!! Iki 2026m buvo garantija trečiame etape esantiems (nesunaudoju100,0kw per mėn.),kad neskubėti ir liks ta pati kaina...matysim, ką dar tie vertelgos ir apiplėšinėtojai dar sumąstys...biznierių ir vagių gaujos visose šalies srityse🤔🤫😥

Nesamonė

Savitarnoje , kai tik nori pasikeisti į mažesnį planą , iš karto išmeta iš puslapio lauk . Arba blokuoja.

As

Naudojasi daugumos žmonių nežinojimu, baime išeiti , nes nu kaip gi..Ignitis! Visą gyvenimą su juo.. o jums rankas kojas sukioja, nes naudojasi padetimi,isgrezti kuo daugiau pinigo!

Anarchija

Užmigęs ignitis, kai žmones išsilakstė pas kitų, tada akcijas skelbia...nebepareisiau už tokius cirkus niekad.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas