„Iki“ patobulino e. prekybos modelį – užsakymai renkami didžiausiose parduotuvėse, sukurtos naujos pozicijos

IKI

Prekybos tinklas „Iki“ peržiūrėjo e. prekybos modelį ir elektroninės parduotuvės užsakymus jau kurį laiką surenka tik didžiosiose „Iki“ parduotuvėse. Tai padeda užtikrinti, kad pirkėjus pasiektų aukščiausios kokybės ir šviežiausi produktai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Iki“ patobulino e. prekybos modelį – užsakymai renkami didžiausiose parduotuvėse, sukurtos naujos pozicijos

Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad toks prekių surinkimo modelis pirkėjams leidžia siūlyti gerokai platesnį asortimentą, o kartu ir geresnį aptarnavimą.

„Siekiame, kad mūsų pirkėjai šventiniu laikotarpiu išvengtų ilgėjančių eilių parduotuvėse ir galėtu lengvai bei patogiai apsipirkti internetu. Sukūrėme naują poziciją ir įdarbinome prekių surinkėjus, kurie užsakymus renka didžiosiose mūsų tinklo parduotuvėse įvairiuose šalies miestuose. Toks prekių surinkimo modelis ypač reikšmingas prieš didžiąsias žiemos šventes, kuomet elektroninėje prekyboje pasiekiamas didžiausias pikas“, – teigia „Iki“ komunikacijos vadovė.

Šiuo metu tik už prekių surinkimą atsakingi „Iki“ komandos nariai jau dirba Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Kitų įprastinių užduočių parduotuvėse jie neatlieka. Pasak V. Budrienės, šį e. prekybos modelį ketinama plėtoti ir toliau. Planuojama, kad šiuo metu įdarbintų prekių surinkėjų skaičius kitais metais bus padvigubintas. Prekių surinkėjams prekybos tinklas siūlo ir konkurencingą atlygį. V. Budrienė teigia, kad „Iki“ prekių surinkėjų atlyginimą sudaro dvi dalys – nekintamas bazinis atlyginimas ir kintamoji dalis, priklausanti nuo darbo rezultatų, todėl mėnesio atlygis gali padidėti net dvigubai.

Didžiosiose parduotuvėse, iš kurių renkami internetiniai užsakymai, pirkėjams siūlomas itin platus šviežios mėsos, žuvies, jūros gėrybių, jau paruoštų vartoti kulinarijos gaminių, taip pat konditerijos ir kepinių pasirinkimas. Iš viso internetinės „Iki“ parduotuvės asortimentą sudaro daugiau nei 9500 įvairių prekių: nuo kasdienio naudojimo iki gurmaniškų produktų.Prekes pristatys ir „LastMile“ kurjeriai

Kaip teigia V. Budrienė, iki šiol plėtoto e. prekybos modelio kartu su partneriais „LastMile“, kai užsakymus renka ir pristato šio prekių pristatymo startuolio kurjeriai, atsisakyti neketinama.

Didžiuosiuose Lietuvos miestuose dirba apie 500 „LastMile“ kurjerių ir surinkėjų, todėl „Iki“ internetinės parduotuvės klientai pritrūkus reikiamų produktų ar dovanų turi galimybę jas gauti tą pačią dieną, vos per kelias valandas nuo užsakymo. Be to, pirkėjų patogumui siūloma ir click&collect paslauga – elektroninėje parduotuvėje užsakytas prekes galima atsiimti pasirinktose „Iki“ parduotuvėse didžiuosiuose šalies miestuose.

Per Kūčias, gruodžio 24 d., „Iki“ prekės į namus bus pristatomos nuo 8 val. iki 19 val., o paskutinę metų dieną, gruodžio 31-ąją – nuo 8 val. iki 16 val. Abi Kalėdų dienas ir Naujųjų metų pirmą dieną prekės į namus pristatomos nebus.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 237 parduotuvės, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę su „Iki“ prekės ženklu. Tai pirmoji tokia parduotuvė Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas