„Instagram“ gali pasipildyti ilgai laukta naujove, tai patiks daugeliui

Lukas Snarskis

2021-06-26, 10:20 (atnaujinta 2023-04-15, 10:56)

0 komentarų
„Instagram“ gali pasipildyti ilgai laukta naujove, tai patiks daugeliui

Išmaniųjų telefonų programėlės nuolatos atsinaujina, o bene didžiausia konkurencija vyksta tarp socialinių tinklų programėlių. Tokios aplikacijos kaip „Facebook“, „Instagram“, „WhatsApp“ ar „Snapchat“ jau kuris laikas laikosi viršūnėje, o tokių rezultatų padeda pasiekti ir nuolatinis šių platformų tobulėjimas bei atnaujinimai.

Vienas populiariausių socialinių tinklų pasaulyje „Instagram“ pagrindinę savo funkciją, įrašų paskelbimą, leidžia atlikti tik per išmanųjį telefoną, tačiau jau netrukus tai gali pasikeisti. Socialinių tinklų konsultantas Mattas Navarra aptiko analogišką galimybę ir naršant šioje platformoje, pasitelkiant asmeninį kompiuterį.

Pranešama, jog „Instagram“ šiuo metu testuoja galimybę, kuri leistų vartotojams įkelti norimą turinį naudojant naršyklę kompiuteryje. Teigiama, kad šio tinklo naudotojai iš esmės gaus analogišką funkcionalumą kaip ir telefone. Tokiu atveju, viršutinį puslapio meniu papildys piktograma su pliusu, kuri ir leis įkelti norimą įrašą.

Tiesa, galimai nedidelei grupei vartotojų jau prieinam galimybė, bent jau šiuo metu, leidžia įkelti įrašus, tačiau vis dar nėra įmanoma įkelti istorijos ar pan. Nuotraukų ar vaizdo įrašų įkėlimas iš esmės išlieka nepakitęs – iš pradžių Jūs pasirinksite norimą įkelti turinį, vėliau galėsite jį apkarpyti, panaudoti filtrus ar pan., o paskutiniame – atsiras aprašymų, lokacijos ar žmonių žymėjimo galimybė.

Įdomu ir tai, jog „Instagram“ socialinį tinklą valdanti kompanija „Facebook“, dar visai neseniai patvirtino, kad platforma susilaukia daugybės lankytojų, kurie puslapyje naršo naudodamiesi kompiuteriu. Tai iš esmės tik patvirtina, jog toks funkcionalumas jau netrukus turėtų pasiekti ir kompiuteris. O jūs ar dažnai naršote „Instagram“ savo kompiuteryje?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas