„Instagram“ pasipildė nauja funkcija, kuri netrukus pasieks ir „Facebook“ naudotojus

Lukas Snarskis

2021-05-27, 17:00 (atnaujinta 2023-04-15, 10:56)

0 komentarų
„Instagram“ pasipildė nauja funkcija, kuri netrukus pasieks ir „Facebook“ naudotojus

Vienas populiariausių socialinių tinklų „Facebook“ netrukus gali pasikeisti. Nuo 2019 metų yra testuojami įvairūs variantai, kurie leistų vartotojams paslėpti patiktų skaičių prie įrašų, o vietoj to, tiesiog atvaizduoti kas ir kaip sureagavo į pranešimą. Ir nors tokia galimybė „Facebook“ dar nėra prieinama, tačiau ji atkeliauja į kitą, tokiu pačiu pavadinimu žinomos, kompanijos tinklą.

„Facebook“ atstovai paskelbė, jog nuo šiol tokią galimybę turės „Instagram“ socialinio tinklo naudotojai. Nuo šiol, prie kiekvieno savo įkelto vaizdelio Jūs galėsite atlikti papildomus pakeitimus, kurie leis paslėpti reakcijų skaičių. Vietoj to bus atvaizduojami tik žmonių, kurie sureagavo, vardai.

Norėdami pasinaudoti šia naujove, Jūs turite nukeliauti į savo įrašų sieną „Instagram“ socialiniame tinkle, atsidaryti norimą pranešimą ir nustatymų lange pasirinkti opciją, kuri paslėps reakcijų skaičių. Verta paminėti, jog ši opcija yra prieinama dar prieš pasidalinant nuotrauka ar vaizdo įrašu, o taip pat ir seniau įkeltiems įrašams.

„Facebook“ išplatintame pranešime teigiama, jog tokie pokyčiai atliekami tam, kad vartotojai turėtų daugiau kontrolės ir taip galėtų pagerinti praleidžiamą laiką bendrovės platformose. Vertėtų paminėti ir tai, jog ši naujovė prieinama ne visiems iš karto, todėl nenustebkite jeigu tokios funkcijos Jūs dar nerasite. Ji Jus pasiekti turėtų artimiausiu metu. Tiesa, netrukus ji bus pradėti naudoti ir pačiame „Facebook“.

Remiantis kompanijos pateikiama informacija, galimybė paslėpti reakcijų skaičių „Facebook“ turėtų pasiekti per artimiausias keletą savaičių. Įdomu tai, jog tai gali būti ne vieninteliai pokyčiai „Facebook“ valdomuose socialiniuose tinkluose. Teigiama, kad kompanija pradėjo finansuoti nepriklausomus tyrėjus, kurių pagrindinė užduotis – geriau išanalizuoti kaip būtų galima patobulinti naudotojų patirtį socialiniuose tinkluose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas