Internautų reikalavimai buvo išgirsti: rusams teks verstis ir be „PayPal“ paslaugų

Lukas Snarskis

2022-03-05, 16:10

0 komentarų
Internautų reikalavimai buvo išgirsti: rusams teks verstis ir be „PayPal“ paslaugų

Rusijai ir toliau tęsiant karinius veiksmus Ukrainoje, didėja kompanijų, kurios vienaip ar kitaip atsiriboja nuo Rusijos rinkos. Daugybė bendrovių, kurių sąrašą rasite paspaudę čia, jau atsiribojo nuo rusų arba pritaikė kitokius apribojimus, tačiau tai padarė tikrai ne visi.

Internetinėje erdvėje už Ukrainą kovojantys asmenys atkreipė dėmesį į „PayPal“, kuri atsisakė blokuoti savo paslaugas Rusijos teritorijoje. Internautai net buvo sukūrę peticiją, kurią rasite paspaudę čia. Panašu, kad internautai, o tuo pačiu ir ukrainiečiai buvo išgirsti.


„Atsižvelgiant į dabartines aplinkybes, stabdome „PayPal“ paslaugų teikimą Rusijoje“, - Ukrainos vyriausybei adresuotame laiške sakė „PayPal“ generalinis direktorius Danas Schulmanas.

Pastarąjį laišką socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė ir Ukrainos ministras pirmininkas Mykhailo Fedorovas. Pastarasis atlieka didžiulį darbą spausdamas didžiausias pasaulio kompanijas, tokias kaip „Apple“ ar „Microsoft“, jog būtų nutraukti bet kokie ryšiai su Rusija.

„Taigi, dabar tai oficialu: „PayPal“ nutraukia savo paslaugų tiekimą Rusijoje dėl agresijos Ukrainoje“, - šeštadienį „Twitter“ paskyroje paskelbė M.Fiodorovas. „Ačiū „PayPal“ už palaikymą!“.

Netrukus apie tai patvirtino ir „PayPal“ atstovai, tačiau atkreipė dėmesį, jog veikla bus vykdoma dar kurį laiką, siekiant užtikrinti, jog vartotojų sąskaitų likučiai būtų paskirstyti pagal galiojančius įstatymus ir reglamentus.

Priminsime, jog kiek anksčiau „PayPal“ buvo paskelbę, jog nebeleis susikurti naujų paskyrų vartotojams iš Rusijos. Kaip bebūtų, šiandieniniai veiksmai užkirs bet kokią galimybę naudotis šia platforma.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas