Kai kurių produktų egzistavimą būtų sunku paaiškinti: pamatę tokias prekes parduotuvėje galite likti stipriai nustebę

Arnas Balčiūnas

2023-03-25, 15:34

0 komentarų

Šiais laikais internete gali rasti pačių įvairiausių dalykų. Daugelis mūsų internetu perką ne tik maisto produktus, bet ir elektroniką. Žinoma, internete galima rasti ir pačių keisčiausių produktų, kurių egzistavimą paaiškinti būtų labai sudėtinga.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kai kurių produktų egzistavimą būtų sunku paaiškinti: pamatę tokias prekes parduotuvėje galite likti stipriai nustebę

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų. Čia galima rasti ir įvairių keistenybių, kurių egzistavimą būtų labai sudėtinga paaiškinti.

„Aliexpress“ šiuo metu vyksta tryliktojo gimtadienio išpardavimai, o tai puiki proga pažvelgti ne tik į geriausius pasiūlymus, tačiau ir keisčiausius produktus. Visus geriausius „Aliexpress“ išpardavimų pasiūlymus rasite paspaudę čia, o žemiau pateikiamos nuolaidos kodus, kurie leis sutaupyti perkant kitas prekes iš šios platformos:

Na, o dabar kviečiame pažvelgti į penketuką produktų, kurių egzistavimą būtų labai sunku paaiškinti. Ir pradėkime nuo labai žiemiško produkto. „Aliexpress“ galima įsigyti specialias žnyples, kurios kainuoja tik 1,13 eurų, o jos skirtos... Sniego gniūžtėms suformuoti.

Šis produktas prieinamas keleto skirtingų spalvų – mėlynos, raudonos ir oranžinės. Jeigu jums sunkiai sekasi formuoti sniego gniūžtes – tuomet tai galėtų būti jūsų pirkinys numeris vienas kitai žiemai. Jeigu norėtumėte įsigyti – tai padaryti galite paspaudę čia.

Dar vienas keistas įrenginys – tai moksibusas. Tai tradicinis kinų medicinos mokslas, per moksibusiją kinų vaistažolių preparatai gali greitai įsiskverbti į žmogaus organizmą ir pasiekti priešuždegiminį bei slopinamąjį poveikį.

Ir nors šis produktas atrodo naudingas, tačiau jo dizainas – tikrai netradicinis. Šį aparatą galima įsigyti skirtingoms kūno dalims, o įvertinti dizaino sprendimus kviečiame komentarų skiltyje. Tiesa, jeigu norėtumėte įsigyti – spauskite čia.

Trečiasis produktas gali sukelti šiokį tokią nostalgiją. Tikriausiai daugelis dar pamena senus laidinius telefonus, kurie dabar yra visiškai pakeisti išmaniųjų įrenginių. Tačiau jeigu norite grįžti šiek tiek į praeitį – prašau. Retro stiliaus telefono ragelis, kurį dabar galima įsigyti už mažiau nei penkis eurus.

Pirkėjai gali rinktis iš keleto skirtingų spalvų, tačiau reikėtų nepamiršti, kad jam reikalingas ir ausinių lizdas. Ar pirktumėte tokį?

O gal jūs esate Žvaigždžių karų gerbėjas? Tuomet aprašinėti šio produkto pernelyg reikės, nes dabar galite nusipirkti skėtį, kuris turi šviečiančią rankeną. Tikriausiai nesunku nuspėti ką ji primena. Jeigu netyčia reikia tokio daikto, dėl kažkokios nežinomos priežasties, spauskite čia.

Ir paskutinis produktas, kurio reikalingumas gali kelti rimtų abejonių – auskarai su tualetinio popieriaus ritinėliu. Galbūt jums taip patinka šis tualete randamas objektas, kad norėtumėte auskarų su tokia simbolika? Jokių problemų.

Net ir daug išleisti nereikės, nes su siuntimu šis papuošalas jums kainuos tik kiek daugiau nei eurą. Jeigu labai reikia – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas