Kalėdinė karštinė jau prasidėjo: dovanomis pasirūpinkite išmaniau

Kalėdinė karštinė jau prasidėjo: dovanomis pasirūpinkite išmaniau

Šventinis laikotarpis kupinas ne tik geros nuotaikos, bet ir pasiruošimo darbų: reikia rūpintis Kalėdiniu stalu, namų dekoravimu, ir svarbiausia – dovanų paieška. Ši esminė užduotis reikalauja daug laiko ir kantrybės, tačiau šiemet į pagalbą skuba 4 dovanų planavimo programėlės. Jos palengvins šventinio pasiruošimo vargus ir leis daugiau energijos skirti buvimui su artimaisiais.

Arnoldas Lukošius, „Tele2 inovacijų biuro” ekspertas, tikina, kad dovanų planavimas šiandien nebėra sudėtingas ir painus procesas. Specialisto teigimu, išmaniosios programėlės gali padėti sudaryti reikiamų dovanų sąrašą ir laikytis numatyto biudžeto.

1. „Gifster“ – ši populiari dovanų planavimo programėlė yra nepamainoma, jei norite sudaryti atskirų grupių dovanų sąrašus (šeimos, draugų ar kolegų). Informacija lengva pasidalinti su kitais, taip kartu siūlykite ir keiskitės idėjomis. Aplikacijoje užtikrinami įrankiai, kuriais galėsite žymėti, kam dovanas jau nupirkote, o kuriomis iš jų dar reikėtų pasirūpinti. Čia rasite ir „slaptojo Kalėdų Senelio“ funkciją, kuri palengvina apsikeitimą dovanomis. „Gifster“ galite sukurti savo norų sąrašą bei matyti artimųjų troškimus – tai puikus pagalbininkas, padedantis išrinkti naudingas dovanas. Programėlė pasirūpina, kad dovanų planavimo procesas būtų sklandesnis ir greitesnis, o tiksintis laikrodis informuoja, kiek tiksliai laiko liko iki Kalėdų.

2. „Giftplanner“ – programėlė skirta ne tik Kalėdiniam laikotarpiui, bet ir visoms šventėms ar progoms, kurioms perkate dovanas. Čia galite tiksliai žymėtis savo biudžetą bei kitas svarbias detales apie gavėją (mėgstamiausia spalva, adresas, pomėgiai) ar dovaną (parduotuvė, dydis, kaina). „GiftPlanner" leidžia nuosekliai planuoti dovanų pirkimą ir akylai sekti visą dovanos įsigijimo procesą. Programėlės naudotojams pateikiamos aiškios įžvalgos apie dovanos stadiją (nuo apsipirkimo iki siuntimo). Šias ataskaitas galite siųsti ir elektroniniu paštu, tad galėsite dovanomis pasirūpinti kartu su šeimos nariu ar draugu. Programėlę galite apsaugoti slaptažodžiu, kad smalsuoliai nepamatytų sąrašo ir nesugadintų staigmenų. Naudokite šią programėlę ir po Kalėdų, ji pravers laikantis numatyto biudžeto ar bandant prisiminti svarbias detales apie dovanos gavėją.

3. „Christmas Gift List Tracker” – puikiai tinka norintiems paprastos dovanų planavimo programėlės, kurioje nėra daugybės funkcijų. Pridedate dovaną konkrečiam gavėjui, prie jos nurodote kainą ir tai, ar ji buvo nupirkta – viskas! Programa padės greitai ir vos keliais paspaudimais pasiruošti sąrašą, sekti savo šventinį biudžetą ir išvengti dovanų pasikartojimo klaidų. „Christmas Gift List Tracker“ vartotojai turi galimybę nuolat stebėti bendrą einamąją sumą, kurią yra suplanavę ar jau išleidę Kalėdinėms dovanoms. Čia pateikiami ir ankstesnių metų sąrašai bei diagramos su tiksliu biudžetu, tad vienoje vietoje matysite, kiek ir kam išleidžiate kiekvienais metais.

4. „Santa’s bag“ – šis nemokamas Kalėdų senelio pagalbininkas padės lengviau pasirūpinti šventėmis ir dovanoms išleisti tiek, kiek esate nusimatę. Daugybę naudingų funkcijų turinti mobilioji programėlė leidžia matyti artimųjų sudarytus norų sąrašus, nuolat pildyti įrašus apie dovanos kainą ar buvimo vietą. „Santa‘s bag“ matysite, kiek dovanų jau nupirkote, o kurios iš jų dar siunčiamos ar pakuojamos. Ši programėlė išsiskiria iš kitų, kadangi joje galite ne tik planuoti, bet ir pagal kategoriją ar pardavėją ieškoti dovanų idėjų. Su biudžeto sudarymo, darbų sąrašo sekimo įrankiais bei laiko skaičiavimu iki Kalėdų, ši programėlė yra lyg papildomos rankos, leidžiančios daug lengviau organizuoti dovanų paieškos bei pirkimo procesą.


Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas