Meilės ieškotojai į skatinimus taupyti nereaguoja: programėlės „Tinder“ naudotojai mokamas paslaugas užsisako vis dažniau

Nepaisant pasaulio ekonomiką užklupusios rekordinės infliacijos ir vis dažnesnių skatinimų taupyti, pažinčių programėlės „Tinder“ naudotojai netaupo. Priešingai ‒ dažniau užsisako papildomas programėlės funkcijas, kurios gali padėti užmegzti santykius. Kodėl žmonės negaili pinigų pasimatymams?

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Meilės ieškotojai į skatinimus taupyti nereaguoja: programėlės „Tinder“ naudotojai mokamas paslaugas užsisako vis dažniau

„Papildomos mokamos pažinčių programėlės „Tinder“ funkcijos leidžia būti dažniau ir lengviau pastebėtiems tarp kitų programėlės vartotojų, bendrauti su žmonėmis kitose šalyse ir taip galimai lengviau susirasti antrą pusę. Nepaisant to, kad dėl augančių kainų nemažai žmonių atsisako įvairių mokamų programėlių paslaugų, žmonių investicijos į „Tinder“ visame pasaulyje išaugo 7 proc. Akivaizdu, kad meilės paieškai žmonės kol kas netaupo“, ‒ pranešime žiniasklaidai sako išmaniųjų įrenginių ekspertas „Bitės Profas“ Martynas Vrubliauskas.

Populiarumas auga visame pasaulyje

Nors mobiliųjų programėlių parduotuvėse „App Store“ ir „Google Play“ yra daugiau 1500 programėlių, skirtų pasimatymams, „Tinder“ vis dar renkasi daugiausia vartotojų.

„Tinder“ naudojasi daugiau nei 75 mln. aktyvių vartotojų, programėlė yra pasiekiama net 190 pasaulio šalių. Net Covid-19 pandemija nesumažino „Tinder“ populiarumo. Skaičiuojama, kad pažinčių programėlėje jau susipažino apie 20 mlrd. porų“, ‒ sako „Bitės Profas“.

Programėlės veikimas itin paprastas: pasirinkus dominančią lytį, amžių, vietą programėlėje jums rodys kitus naudotojus. Jei vartotojas patinka, tereikia „pastumti“ jo profilį į dešinę pusę, jei nedomina – „pastumti“ į kairę. Tuo atveju, jei du žmonės išreiškia simpatiją, jie gali pradėti bendrauti.

Vilioja unikalios funkcijos

Pagrindinės programėlės funkcijos visiems jos vartotojams prieinamos nemokamai. Visgi mokamomis programėlės paslaugomis „Tinder Plus“ ir „Tinder Gold“ naudojasi kiek daugiau nei 10 proc. vartotojų. Liepos-rugsėjo mėnesiais mokamų programėlės prenumeratų skaičius išaugo 7 proc., skelbia „Match Group“ bendrovė, kuriai ir priklauso „Tinder“ programėlė.

„Viena geriausių „Tinder Plus“ savybių – „Passport“, kuri leidžia virtualiu būdu „keliauti“ po pasaulį ir matyti vartotojų profilius iš viso pasaulio. Tiesa, norint naudotis šia funkcija, reikia nusipirkti papildomą „Tinder Plus“ prenumetą“, ‒ sako ekspertas.

„Tinder Gold“ prenumerata suteikia galimybę iškart matyti, kas išreiškė tau simpatiją, leidžia išreikšti simpatiją neribotam žmonių skaičiui, programėlėje nematyti reklamų, būti lengviau pastebėtam kitų narių ir pan.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas