„Microsoft“ siūlo vis daugiau „Windows“ naujovių: nepraleiskite progos įsigyti legalią operacinės sistemos versiją už žemiausią kainą internete!

Daugelis tikėjosi, jog „Windows 11“ jau su pirmuoju leidimu pasiūlys ir „Android“ programėlių palaikymą, kuris buvo anonsuotas gerokai anksčiau. Deja, tačiau ši galimybė vartotojams nebuvo pasiekiama iki šiol.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ siūlo vis daugiau „Windows“ naujovių: nepraleiskite progos įsigyti legalią operacinės sistemos versiją už žemiausią kainą internete!

Ilgas laukimas pagaliau baigėsi – „Google Play Games“ programos bandomoji versija jau prieinam daugeliui, tačiau tam reikalinga „Windows 10“ arba „Windows 11“ operacinės sistemos versija. Tai leidžia peržiūrėti, atsisiųsti ir įdiegti populiarius mobiliuosius žaidimus savo kompiuteryje. Tačiau tikrai ne visi turi reikiamą programinę įrangą, o mūsų partneriai šiandien siūlo pasirūpinti būtent tuo.

Internetinėje parduotuvėje „GoDeal24“ vyksta išpardavimai, kurių metu galite įsigyti reikiamas „Microsoft“ programinės įrangos licencijas, o taip pat rasti ir daugybę kitų produktų. Žemiau pateikiame geriausius mūsų partnerių pasiūlymus, kuriuos privalu išbandyti kiekvienam:

Pirkite daugiau – mokėkite mažiau!

Jeigu jums reikalinga ne tik „Windows“ operacinės sistemos ar „Microsoft Office“ pakuotės licencija – tuomet viską galite įsigyti vienu kartu, o tai leis sutaupyti dar daugiau pinigų. Kviečiame peržvelgti žemiau pateikiamus pasiūlymus, kurie pasiūlys puikius rinkinius už žemiausią kainą internete:

Žemiau esančius „Microsoft“ produktų pakuotes galite įsigyti su nuolaida iki 50 proc. Tiesa, nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo SGO50.

>>> Peržiūrėti daugiau pasiūlymų

Įvairiausi įrankiai jūsų kompiuteriai, kuriuos privalu įsigyti!

Verta paminėti ir tai, jog „Godeal24“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Čia jūs galite rasti ir įvairiausių įrankių, kurie padės prižiūrėti tvarką jūsų kompiuteryje. Žemiau rasite geriausius pasiūlymus šiuo klausimu:

>>> Peržiūrėti daugiau pasiūlymų

Apie pardavėją

GoDeal24.com yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100% legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus - mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal”, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo GoDeal24.com licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į „Spam“ aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas