Milžiniškas E.Musko sandoris lieka įstrigęs: milijardierius nelinkęs nusileisti ir laukia įrodymų, sužinokite kodėl jis nerimsta

Milžiniškas E.Musko sandoris lieka įstrigęs: milijardierius nelinkęs nusileisti ir laukia įrodymų, sužinokite kodėl jis nerimsta

Dar balandžio pabaigoje buvo skelbiama, jog JAV milijardierius Elonas Muskas perima „Twitter“ kontrolę. Tačiau 44 mlrd. JAV dolerių vertės sandoris kol kas dar nėra užbaigtas ir, panašu, kad tam prireiks dar nemažai laiko.

E.Muskas teigia, kad jo sandoris dėl „Twitter“ įsigijimo „laikinai sustabdytas“ po to, kai socialinis tinklas pranešė, kad netikros paskyros sudaro mažiau nei 5 proc. iš 226 mln. aktyvių vartotojų, iš kurių galima gauti pajamų per dieną. „Tesla“ vadovas įsitikinęs, kad netikrų vartotojų skaičius gali siekti daugiau nei 20 proc., nors „Twitter“ atstovai nurodo gerokai mažesnius skaičius.

„20 proc. netikrų paskyrų, kas yra 4 kartus daugiau nei nurodo „Twitter“, yra gerokai daugiau. Mano pasiūlymas buvo pagrįstas tuo, jog „Twitter“ pateikiami duomenys yra tikslūs, tačiau jų generalinis direktorius atsisakė pateikti įrodymus tiems 5 proc. Šis sandoris negali judėti į priekį, kol jis to nepadarys“, - tviteryje rašė JAV milijardierius.

E.Muskas panašius komentarus išsakė vakar Majamyje vykusioje technologijų konferencijoje, apie tai pranešė „Bloomberg“. Pristatymo metu „Tesla“ generalinis direktorius apskaičiavo, kad robotai gali sudaryti mažiausiai 20 procentų „Twitter“ vartotojų.

„Šiuo metu man sakoma, kad tiesiog nėra galimybės žinoti robotų skaičiaus“, - sakė Muskas. „Tai tarsi nepažinta, visai kaip žmogaus siela“.

Anksčiau buvo spėliojama, kad E.Muskas naudoja diskusiją apie netikrų paskyrų skaičių kaip taktiką, siekdamas susitarti dėl mažesnės įsigijimo kainos. Šiandienos komentarai buvo paskelbti praėjus kelioms dienoms po to, kai Muskas pareiškė, kad jo sandoris dėl „Twitter“ įsigijimo buvo „laikinai sustabdytas“ dėl susirūpinimo, kuris susijęs su netikromis paskyromis. Nors vėliau jis pasakė, kad „vis dar yra įsipareigojęs įsigyti“.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas