Paaiškėjo populiariausias 2021 metų puslapis: „Google“ prarado savo karūną, sužinokite kam ji atiteko

Lukas Snarskis

2021-12-27, 12:40 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
Paaiškėjo populiariausias 2021 metų puslapis: „Google“ prarado savo karūną, sužinokite kam ji atiteko

Internete viskas keičiasi nuolat, o nemažą įtaką pokyčiams turi ir pasaulinė pandemija, kuri gerokai pakeitė mūsų gyvenimo įpročius. Tai puikiai atsispindi ir populiariausių interneto tinklalapių reitinguose, kur įvyko ganėtinai žymos pokyčiai.

Remiantis „Cloudflare“ pateikiama informacija, populiariausiu 2021 metų puslapiu tapo „TikTok.com“. Kinų sukurtas socialinis tinklas aplenkė praėjusių metų lyderį – „Google.com“. Tarp šių dviejų portalų virė ganėtinai įtempta kova, tačiau šventiniai periodai leido „TikTok“ užimti pirmąją poziciją.

Pranešama, jog kinų valdoma „TikTok“ platforma pirmąsyk į viršūnę pakilo šių metų vasario 17 dieną, o nuo rugpjūčio 10 dienos užtikrinai pirmavo kone kasdien. Ir nors „Google“ populiarumu sugebėjo retkarčiais aplenkti savo konkurentus, tačiau „TikTok“ didžiulį pranašumą įgijo šventinėmis dienomis, įskaitant ir didžiuosius metų išpardavimus.

Trečioje populiariausių tinklalapių pozicijoje randame „Facebook.com“, tuomet rikiuojasi „Microsoft.com“, o penketuką užbaigia „Apple“ kompanijos puslapis. Taip atrodo populiariausiųjų dešimtukas:

  1. TikTok.com
  2. Google.com
  3. Facebook.com
  4. Microsoft.com
  5. Apple.com
  6. Amazon.com
  7. Netflix.com
  8. YouTube.com
  9. Twitter.com
  10. WhatsApp.com

Įdomu ir tai, jog dar prieš metus, „TikTok“ užėmė vos septintąją vietą. Kaip jau minėjome, 2020 metais populiariausiųjų viršūnėje puikavosi „Google“, o laipteliu žemiau – socialinio tinklapio „Facebook“ puslapis. Taip atrodė visas dešimtukas:

  1. Google.com
  2. Facebook.com
  3. Microsoft.com
  4. Apple.com
  5. Netflix.com
  6. Amazon.com
  7. TikTok.com
  8. YouTube.com
  9. Instagram.com
  10. Twitter.com

Akivaizdu, kad tarp populiariausiųjų patenka socialiniai tinklai, o taip pat ir įvairios vaizdo transliavimo platformos. Kaip manote kaip šių metų dešimtukas keisis kitąmet? Ar „TikTok“ sugebės išlikti populiarumo viršūnėje ar turėsime naują lyderį?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas