Po Naujųjų – viskas kitaip! Išmanios programėlės, kurios padės laikytis naujų tikslų

Po Naujųjų – viskas kitaip! Išmanios programėlės, kurios padės laikytis naujų tikslų

Sportuoti, sveikiau maitintis ar atsisakyti žalingų įpročių – tokių ir panašių tikslų išsikeliate sau pasitikdami Naujuosius? Tačiau jie taip ir lieka neįgyvendinti? Laikytis sau duotų pažadų gali padėti išmaniosios programėlės, kurių naudingi įrankiai palengvins naujametinių rezoliucijų planavimą bei įgyvendinimą.

Arnoldo Lukošiaus, „Tele2 Inovacijų biuro“ eksperto teigimu, išmaniųjų telefonų programėlės yra puikios pagalbininkės, jei norite įgyti naujų įpročių ar atsisakyti senų.

1. Prisijaukinkite naujus įpročius

Atsisakyti blogų įpročių ir ugdyti geruosius gali padėti „Rabit: Habit Tracker & Planner” programėlė, skirta „Android“ vartotojams. Joje esantys įrankiai leidžia sutelkti dėmesį į savo kasdienybę. Žaidimo forma sukurta aplikacija kasdien primena apie sau duotus pažadus ir skatina jų laikytis. Galite rinktis ir kitą naudingą įpročių stebėjimo aplikaciją, skirtą „Iphone“ mėgėjams – „Strides“. Ši programėlė leis sekti ne tik blogus, bet ir gerus įpročius, nustatyti norimą tikslo įgyvendinimo datą, motyvuos siekti tikslų renkant taškus ir pateiks išsamias ataskaitas apie jūsų pažangą.

2. Pradėkite sportuoti

Jeigu sau pasižadėjote sutvirtėti, bet niekaip nepraveriate sporto salės durų, jums pasitarnaus namų treniruočių aplikacijos. Neturintiems daug laiko puikiai tiks programėlė „J&J Official 7 Minute Workout" („iOS“ ir „Android“ vartotojams). Čia siūlomos 22 iš anksto nustatytos skirtingo intensyvumo ir trukmės treniruotės. Išmaniųjų treniruočių įrankiai įvertins jūsų fizinio pasirengimo ir motyvacijos lygį bei sukurs treniruočių planą specialiai jums. Galite nusistatyti priminimus apie treniruotę ir dalintis savo programomis socialiniuose tinkluose. Sportui namuose puikiai tiks ir „FitNotes“ aplikacija, leidžianti sporto rutiną lengviau įtraukti į kasdienybę. Programėlės funkcijos užtikrina paprastą ir patogų pažangos, kūno svorio ir riebalų procentinės dalies stebėjimą. Kalendoriaus įrašai ir priminimai padės nuosekliai planuoti sporto užsiėmimus ir laikytis sau duoto pažado.

3. Gerinkite emocinę sveikatą

Emocinė sveikata yra bene svarbiausias dalykas gerai savijautai, tad šis punktas taip pat turėtų būti įtrauktas į naujametines rezoliucijas. Rūpintis savimi padės „What's Up? A Mental Health App" nemokama programėlė „Android“ vartotojams, skirta padėti sekti savo sunkias mintis ir jausmus. Aplikacijos įrankiai leidžia aiškiai ir patogiai pildyti savo jausmų dienoraštį, sekti savo gerus ir žalingus įpročius. Čia rasite ir kvėpavimo pratimų, pozityvių citatų, kuriomis galėsite lengvai dalintis su aplinkiniais. Vienas populiariausių ir naudingiausių išmanių jausmų dienoraščių – „Daylio Journal“ („iOS“ ir „Android“ vartotojams). Šis virtualus emocinės sveikatos pagalbininkas ne tik padės stebėti kasdienius jūsų jausmus, nuotaikas, bet ir pateiks viso mėnesio statistiką.

4. Sveikiau maitinkitės

Ne mažiau svarbus pažadas sau – sveikai maitintis, o išmaniosios programėlės padės tai daryti daug paprasčiau. „Food Diary“ yra „Android“ vartotojams skirta minimalistinė programėlė, leidžianti žymėtis kiekvieną patiekalą ir jo kalorijų skaičių. Siekiant geriau įsisąmoninti savo mitybos įpročius, keliais paspaudimais nuosekliai sekite kada ir ką valgote. Kasdienis priminimas tam tikru laiku praneš jums pridėti arba atnaujinti maisto stebėjimo žurnalą. „iPhone“ naudotojai gali parsisiųsti „Lifesum: Healthy Eating“ programėlę, kuri taip pat leis lengvai stebėti savo valgymo įpročius ir suvartojamas kalorijas. Galėsite ne tik ieškoti sveikų maisto receptų, bet ir analizuoti jūsų suvartojamų patiekalų naudingumą. Šioje programėlėje galima žymėti ne tik maisto, bet ir vandens ar vaisių vartojimą.

5. Geriau tvarkykite finansus

Kuo anksčiau pradėsite taupyti ir tvarkyti savo finansus, tuo greičiau pastebėsite naudingus rezultatus. „Spending Tracker“ („iOS“ ir „Android“ vartotojams) programėlė pasižymi paprasta ir intuityvia vartotojo sąsaja bei padeda lengvai valdyti savo išlaidas. Aplikacijoje matysite dabartinį sąskaitos balansą, išlaidas ir pajamas bei pagrindines sritis, kurioms išleidžiate daugiausiai. Programėlės technologijos leidžia stebėti savo pažangą ir analizuoti suvestines, išlaidų ataskaitas bei diagramas. Jeigu norite daugiau įrankių bei funkcijų savo finansų valdymui, puikiai tiks – „Toshl Finance“ programėlė. Aplikacijos technologijos leis naudotis šiuo įrankiu bet kuriame išmaniajame įrenginyje, įkelti sąskaitas ir priminimus, žymėtis kur ir kada išleidote pinigus bei pridėti komentarus prie išlaidų.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas