Prekiauti internete tapo paprasčiau: naujas įskiepis leis perkelti tūkstančius prekių skirtingose e. sistemose

Prekiauti internete tapo paprasčiau: naujas įskiepis leis perkelti tūkstančius prekių skirtingose e. sistemose

Vis labiau įsigalint e. prekybai, daugelis pardavėjų naudoja po kelis pardavimo kanalus, kurių administravimui reikia ir žmogiškųjų, ir technologinių resursų. Prekybos centras internete „Pigu“ pristatė įrankį, kuris įgalina pardavėjus ypač greitai ir patogiai pradėti prekybą šioje e. platformoje. Sukurtas įskiepis leidžia prekių asortimentą, pardavėjų siūlomą savo e. parduotuvėse, lengvai perkelti į „Pigu“ prekybos centrą internete – integruoti skirtingose platformose pateikiamas prekes.

Įskiepis pritaikytas populiariausioms standartinėms platformoms „WordPress“, „PrestaShop“ ir „OpenCart“, kurių pagrindu veikia dauguma e. parduotuvių. Skaičiuojama, kad šis įrankis yra aktualus maždaug 1500 „Pigu“ e. prekybos centre prekiaujančių pardavėjų.

„Per dvejus metus prie „Pigu“ e. pardavimų platformos prisijungė jau daugiau nei 3 tūkstančiai pardavėjų. Esant tokiai sparčiai plėtrai, nuolat ieškome sprendimų, kurie įgalintų pardavėjus operatyviai integruotis į mūsų sistemą ir efektyvinti visą procesą“, – sako „Pigu“ e. prekybos platformos vadovas Raimondas Žilėnas.

Anot jo, vienas daugiausiai laiko ir žmogiškųjų resursų reikalaujantis procesas – prekių perkėlimas iš pardavėjo e. svetainės į „Pigu“ prekybos centrą internete. „Tai ypač aktualu pardavėjams, turintiems didelį prekių asortimentą. Naujasis įskiepis leidžia optimizuoti šį procesą“, – teigia R. Žilėnas.

Prekes į „Pigu“ prekybos sistemą pardavėjai kelia XML failais, kuriems paruošti ir tvarkyti iki šiol buvo reikalinga IT specialistų pagalba. „Supaprastinus failų įkėlimą, e. parduotuvės sutaupys ir laiko, ir kaštų“, – sako R. Žilėnas.

Anot jo, artėja laikas, kai visą prekių asortimentą iš savo e. parduotuvių į „Pigu“ e. platformą pardavėjai galės perkelti vos kelių mygtukų paspaudimu. Tuo pačiu prekės iš karto pasieks naujas – Latvijos, Estijos, Suomijos – rinkas. Šią galimybę pardavėjams „Pigu“ pasiūlys jau netrukus, patobulinusi dabar sukurtą įskiepį ir papildę jo funkcionalumą.

Įskiepis vienu metu pasiūlytas pardavėjams, prekiaujantiems ne tik „Pigu“, bet ir kitose e. prekybos platformose, kurios po „PHH Group“ vėliava dirba Latvijoje ir Estijoje.

„Pigu.lt“ priklauso didžiausiai Baltijos šalyse e. prekybos bendrovei „PHH Group“. Ji buvo suformuota „Pigu.lt“ susijungus su Suomijos prekybos milžine „Hobby Hall“. „PHH Group“ valdo e. parduotuves ir prekybos platformas Suomijoje, Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Grupės valdomose e. prekybos platformose prekiauja daugiau nei 3000 pardavėjų, asortimentą sudaro daugiau nei 2 mln. prekių. Lankytojų skaičius per metus siekia apie 145 milijonus.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas