Rusai į šiukšliadėžę gali išmesti ir dar vieną kortelę: „Visa“ ir „Mastercard“ pavyzdžiu pasekė ir „American Express“

Lukas Snarskis

2022-03-07, 06:45

4 komentarai (-ų)
Rusai į šiukšliadėžę gali išmesti ir dar vieną kortelę: „Visa“ ir „Mastercard“ pavyzdžiu pasekė ir „American Express“

Karinę invaziją Ukrainoje ir toliau tęsiančiai Rusijai – dar vienas smūgis. Šeštadienį vakare „Visa“ išplatino pranešimą, kuriame pranešė, jog stabdo operacijas Rusijoje, o kiek vėliau ir prie šios JAV bendrovės prisidėjo ir „Mastercard“.

Remiantis bendrovių pateikta informacija, operacijos, kurios bus atliekamos Rusijoje išduotomis „Visa“ ar „Mastercard“ kortelėmis, nebeveiks už šalies ribų, o visos kortelės, kurios išduotos ne Rusijoje esančių įstaigų – nebeveiks Rusijoje. Sekmadienį vakare panašiomis naujienomis pasidalino ir „American Express“.

Kompanijos pranešime teigiama, jog yra stabdomos visos operacijos, kurios atliekamos Rusijoje ir Baltarusijoje. Tai reiškia, kad „American Express“ kortelės nebeveiks abiejose šalyse – su jomis nepavyks nei atsiskaityti, nei išsiimti grynųjų pinigų iš bankomatų. Negana to, Rusijoje išduotos kortelės nebeveiks už šalies ribų.

„Atsižvelgiant į Rusijos vykdomą nepateisinamą ataką prieš Ukrainos žmones, „American Express“ stabdo visas operacijas Rusijoje. Taip pat nutraukiame ir visas verslo operacijas Baltarusijoje“, - teigiama „American Express“ pranešime.

Kaip jau minėjome, „American Express“ prisijungė prie dar dviejų JAV kompanijų, kurios šį savaitgalį sustabdė savo paslaugų teikimą Rusijoje – tai „Visa“ ir „Mastercard“. Pastarosios nebeleis Rusijoje išduotomis kortelėmis atsiskaityti už šalies ribų, o užsienyje išduotos kortelės nebeveiks Rusijoje.

4 komentarų

Irgi skaitytojas

Taigi Rusia jau kare su visomis demokratinemis šalimis . Turės buti nutraukti visi ekonominiai ryšiai, visi ir keleivių judėjima iš priešo šalies ir i priešo šalis Rusija ir Baltarusija. Užsieniečių irgi nebeturi lankytis ten. Nes pradės juos suimineti ir kišti i gulaga. O rusam tuoj prasidės mobilizacija visuotinė i kariuomene. I užsieni vyks kaip okupacinė kariuomene. Na tai kam rusu kareiviams bebus reikalingos kortelės? Automatų pagrasinę ims ka norės.

Skaitytojas

Demokratiniame pasaulyje tapusiem nekenčiamiem rusams nebutina išvykinėt už Rusijos ir Baltarusijos ribų. Užsieniečiam atvykti i Rusija ir Baltarusija irgi nebėra reikalo. Šlovė Ukrainai! Moskolei niekur nebeleist išvažiuot iš Moskolįjos.

Guru

Nesveikų tipų visir pilna , rusafobai nelaimingi , kai sirus bombina tai gerai ....
Ir prie ko čia rusų žmonės kalti , dozę gali šešta susileisti gal aprimsi...

Emi

Saudo juk kacapu kariuonene. Nedarykite sventaja kacapo tauta.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas