Sugrįžkime į senovę: kaip atrodytų Jūsų pamėgti puslapiai 90-aisiais, pamatykite tai patys

Zyro

2021-08-09, 15:40

0 komentarų
Sugrįžkime į senovę: kaip atrodytų Jūsų pamėgti puslapiai 90-aisiais, pamatykite tai patys

Įvairios technologijos per pastaruosius kelis dešimtmečius žengė didžiulį žingsnį į priekį. Dar 90-aisiais mes galvojome, jog „Tamagotchis“ yra labai smagus užsiėmimas, o „Snake“ yra geriausias žaidimas telefone, koks tik gali būti. Tačiau nuo tos dienos viskas ganėtinai stipriai pasikeitė.

Tuomet mes net nežinojome kas yra socialiniai tinklai, o tinklaraštininkai atsirado tik minėto dešimtmečio pabaigoje. Tačiau ar kada pagalvojote kaip atrodytų Jūsų lankomi internetiniai portalai, jeigu jie būtų egzistavę tuomet?

„Zyro“ specialistai sukūrė aštuonių populiarių internetinių puslapių variantus pagal 90-ųjų tendencijas. Kviečiame pasižvalgyti.

„Twitter“

Šis socialinis tinklas debiutavo 2006 metais. Vos tik debiutavusi ši platforma turėjo mėlyną foną su debesimis, o kairiajame kampe – logotipas. Šoninė šio puslapio panelė buvo žalsvos spalvos. Žemiau galite matyti kaip visa tai atrodytų 90-aisiais.

„YouTube“

Populiarioji vaizdo įrašų dalinimosi platforma debiutavo 2005 metais ir tuomet ji priminė „Google“ paieškos sistemą. Kaip ji būtų atrodžiusi, jeigu jos pristatymas būtų įvykęs dešimtmečiu anksčiau, galite matyti kiek žemiau.

„Facebook“

Socialinis tinklas debiutavo 2004 metais, o šiandien tai yra neabejotinai populiariausia bendravimo platforma. Jeigu šis socialinis tinklas būtų debiutavęs dešimtmečiu anksčiau – jis būtų neabejotinai paprastesnis, o kaip tai atrodytų pagal „Zyro“ – galite matyti žemiau.

„Spotify“

Tie, kurie klausosi muzikos – neabejotinai žino kas yra „Spotify“. Šis įrankis debiutavo 2006 metais, o jeigu tai būtų įvykę gerokai anksčiau – neabejotinai turėtų kadaise populiaraus „Winamp“ grotuvo detalių. Kaip tai atrodytų, galite matyti žemiau.

„Twitch“

Vaizdo transliavimo platforma, kuri debiutavo vos prieš dešimt metų, yra pamėgta žaidimų gerbėjų. Tačiau pabandykite įsivaizduoti ją tai laikais kai nebuvo nei „Fortnite“, nei „Minecraft“, o gyvatėlė telefone buvo kažkas tokio.

„Airbnb“

2006 metais debiutavosi trumpalaikės nuomos platforma dabar yra neatsiejama keliautojų nakvynės paieškų vieta. Nors 90-aisiais keliauti nebuvo taip paprasta kaip dabar, tačiau vieną ar kitą skelbimą rastumėme ir tais laikais.

„Disney+“

Platforma, kuri skirta vaikams, debiutavo vos prieš du metus, tačiau „Disney“ vardas yra gerai žinomas jau nuo labai seniai. Kaip analogiška platforma atrodytų 90-aisiais – galite įsivaizduoti patys arba pažvelgti į „Zyro“ pavyzdį, kuris yra kiek žemiau.

„WhatsApp“

Tokia programėlė 90-aisiais būtų išties naudinga, tiesa? Vaizdo pokalbiai ar susirašinėjimas su draugais nebuvo toks paprastas kaip dabar, tačiau ar įsivaizduojate kaip tai būtų atrodę anuomet? Siūlome pasižiūrėti žemiau.

O kaip šias platformas įsivaizduotumėte Jūs? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas