Susiduriate su įrenginių problemomis? Jų sprendimą patikėkite bendruomenei

Susiduriate su įrenginių problemomis? Jų sprendimą patikėkite bendruomenei

Praėjusiais metais savo veiklą Lietuvoje pradėjusi „Samsung Community“ platforma toliau sėkmingai vystosi – prie jos nuolat prisijungia technologijomis besidomintys žmonės. Šiame bendraminčių forume galima sužinoti su technologijomis susijusias naujienas, gauti atsakymus į rūpimus klausimus ir įsitraukti į diskusijas su kitais bendruomenės nariais. Be to, čia nuolat vyksta įvairūs konkursai, kuriuose galima laimėti įvairiausius prizus.

Bendruomenės forume informacija skelbiama tik lietuvių kalba. Platformos nariai aktyviai dalinasi įrenginių apžvalgomis, todėl čia gausu informacijos apie konkrečių prietaisų funkcijas ir privalumus.

Jei susiduriate su operacinės sistemos klaida, kurios niekaip nepavyksta išspręsti, bendruomenės puslapyje galima užduoti klausimą aprašant savo problemą. Į jos sprendimą įsitraukia ne tik kiti forumo nariai, tačiau ir „Samsung“ technologijų ekspertai, kurie nedelsdami stengiasi atsakyti į bet kokius iškilusius klausimus.

Aktyviausi forumo nariai gali įgyti ir ypatingus statusus, o už įsitraukimą jie yra apdovanojami papildomomis naudomis. Jiems yra organizuojami renginiai įvairiuose Europos miestuose. Šiemet pirmą kartą jame dalyvaus ir vartotojai iš Lietuvos, tačiau dėl šiuo metu galiojančių ribojimų, renginys vyks nuotoliniu būdu.

„Samsung Community“ nuolat suteikia galimybę patiems išbandyti naujausius „Samsung“ įrenginius nemokamai. Taip pat vartotojai nuolatos sulaukia ir įvairių konkursų – vienas iš tokių vyksta kaip tik dabar. Šiuo metu visi, užsiregistravę bendruomenės svetainėje iki birželio 10 d., dalyvauja loterijoje, kurioje galima laimėti „Galaxy S20 FE“ išmanųjį telefoną.

Jei esate technologijų entuziastas, prisijunkite prie „Samsung Community“ forumo, kuriame rasite svarbiausias naujienas, vertingą informaciją ir galėsite įsitraukti į diskusijas su kitais bendraminčiais.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas