„Telegram“ pristato ilgai lauktą funkciją, kurią jau galima išbandyti

Lukas Snarskis

2020-08-16, 11:55 (atnaujinta 2021-10-18, 01:30)

0 komentarų
„Telegram“ pristato ilgai lauktą funkciją, kurią jau galima išbandyti

Susirašinėjimų platforma „Telegram“ savo vartotojams turi puikių naujienų. Rugpjūčio mėnesis yra ypatingas šios programėlės kūrėjams, nes būtent šį mėnesį ir gimė „Telegram“, o šiemet ji švenčia ir septintąjį savo gimtadienį. O ta proga ir naujos galimybės.

„Telegram“ pagaliau pasiūlys vaizdo pokalbius tarp programėlės naudotojų, kurie bus prieinami ne tik mobilioje aplikacijoje, tačiau ir kompiuterinėje versijoje. Verta paminėti ir tai, jog vaizdo pokalbiai taip pat bus šifruojami, kaip ir įprastiniai pašnekesiai. Programėlėje bus rodomi keturi emodžiai, kuriuos matysite tiek Jūs, tiek ir Jūsų pašnekovas ir jeigu jie sutampa – vadinasi pokalbis sėkmingai šifruojamas.

Programėlės kūrėjai pasirūpino ne tik nauja funkcija, tačiau ir jos patogumu. „Telegram“ vaizdo pokalbių metu bus galima sėkmingai ir toliau naudotis aplikacija, o taip pat turėsite galimybe ir išjungti vaizdą arba nuo pat pokalbio pradžios laikyti savo kamerą išjungtą. „Telegram“ kūrėjai žada ir daugiau patobulinimų ateityje, o tai reiškia, jog greitu metu gali būti pristatyta ir grupinių vaizdo pokalbių galimybė.

Ir tai ne vienintelė naujovė „Telegram“ programėlėje. Nuo šiol čia rasite ir daugiau dažnai naudojamų animuotų emodžių. Kaip atrodo naujieji animuoti jaustukai galite peržiūrėti oficialiame kūrėjų puslapyje, paspaudę šią nuorodą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas