„Telegram“ sulaukė didelių pokyčių – išbandykite juos jau dabar!

Lukas Snarskis

2020-01-02, 01:00 (atnaujinta 2021-10-18, 01:30)

0 komentarų
„Telegram“ sulaukė didelių pokyčių – išbandykite juos jau dabar!

Susirašinėjimų platforma „Telegram“ savo vartotojams turi puikių naujienų. Visai neseniai pasirodė programėlės atnaujinimas, kuris pasiūlė daugybę pasikeitimų bei naujų galimybių. Naujoji „Telegram“ versija prieinama „iOS“ ir „Android“ įrenginių naudotojams.

Vienas didžiausių atnaujinimų – nauja „Theme Editor 2.0“ versija. Programėlėje jau kuris laikas buvo galima pasikeisti spalvų paletę ir foną, tačiau su naująja versija Jūs galėsite pasirinkti bet kokią spalvą. Jeigu nenorite naudoti spalvų – galėsite pasirinkti iš daugybės skirtingų raštų. Verta paminėti ir tai, jog spalvos ar raštai bus naudojami visoje „Telegram“ aplikacijoje.

Dar viena įdomi naujiena – galimybė išsiųsti žinutę kontaktui tik tuomet, kai jis prisijungs prie programėlės. „Telegram“ aplikacijoje patobulinimo sulaukė ir vietos dalinimosi žemėlapyje funkcija, atsirado tinklalaidžių bei audio knygų palaikymas.

Svarbiausi „Android“ operacinei versijai skirtos programėlės pasikeitimai – meniu lange esantis mygtukas perėjimui į tamsųjį dizainą (ang. Night mode), žemėlapis automatiškai persijungia į tamsų, esant naktiniam režimui), atsirado naujos animacijos.

Svarbiausi „iOS“ operacinei sistemai skirtos versijos pasikeitimai – galimybė reguliuoti šrifto dydžius, galimybė pasirinkti naršyklę, kurioje būtų atidaromos išorinės nuorodos, galimybė greitai persijungti į kitą paskyrą.

Daugiau informacijos apie susirašinėjimų platformą pasiekusius pasikeitimus galite rasti oficialiame „Telegram“ puslapyje, paspaudę čia. Tiesa, pateikiama informacija yra anglų kalba.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas