„Tesla“ nusprendė nustebinti alaus mėgėjus: pristatytas išskirtinis produktas, kuris nustebins ne tik dizaino sprendimais, bet ir savo kaina

Kompanija „Tesla“ yra puikiai žinoma dėl savo kuriamų elektrinių automobilių. Tačiau ši JAV bendrovė retkarčiais pristato ir kitokių produktų. Pavyzdžiui, 2020 metais buvo pademonstruotas „Tesla Tequila“ gėrimas, kuris pirkėjus pasiekdavo išskirtiniame butelyje. Dabar pristatyta ir dar viena naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Tesla“ nusprendė nustebinti alaus mėgėjus: pristatytas išskirtinis produktas, kuris nustebins ne tik dizaino sprendimais, bet ir savo kaina

Į Europos rinką atvyksta bendrovės pristatytas pilsneris. Šios rūšies alus atkeliauja išskirtiniame butelyje, kuris buvo įkvėptas„Cybertruck“ elektromobilio dizaino, o jo kaina sieks 89 eurus. Tiesa, „Tesla“ parduoda iškart trijų butelių kolekciją.

Pranešama, jog „Tesla“ alus gaminamas naudojant išskirtinę „Cyberhops“ atmainą ir pasižymi citrusinių vaisių, bergamočių ir saldžių vaisių natomis. Kiekviename buteliuke yra besiūlė blizgi juoda rankovė su šviečiančiu „Giga“ logotipas.

Bendrovės atstovų teigimu, „Tesla GigaBier“ sukurtas taip, kad pamėgdžiotų „Cybertruck“ formą, kartu gerbiant 500 metų trunkančią Vokietijos Reinheitsgebot alaus gamybos tradiciją. Netrukus po to, kai „Giga Fest“ paskelbė apie savo naujo produkto pristatymą, „Tesla“ prekiniais ženklais pažymėjo „Giga Beer“ ir „Giga Bier“. Šiuo metu gaminį galima įsigyti tik Europoje, kur jis gaminamas Vokietijoje.

Skelbiama, kad šio alaus stiprumas siekia 5 proc., o kiekvienas butelis yra maždaug 330 ml dydžio. Verta paminėti ir tai, jog ši naujiena netrukus turėtų pasirodyti ir JAV rinkoje, tačiau „Tesla“ dar laukia kol bus pabaigta šio gaminio registracija, mat JAV patentų biuras dar nėra patvirtinęs visų reikiamų dokumentų.

Kaip jau minėjome, tai antrasis alkoholinis gėrimas, kurį pristatė „Tesla“. 2018 metų balandį E.Muskas pajuokavo, kad „Tesla“ laukia bankroto, o jos vadovas (jis pats) buvo surastas apsuptas „Teslaquilla“ butelių. Po keleto mėnesių jis pademonstravo ir minėto gėrimo butelį, o taip užsitraukė Meksikos tekilos reguliavimo tarnybos rūstybę. Praėjus daugiau nei dviem metams, 2020 metais, šie juokeliai virto realybe.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas