„Tesla“ vadovas ir „SpaceX“ įkūrėjas ne juokais prisidirbo: į viešumą iškilo itin skandalinga istorija

Arnas Balčiūnas

2022-05-21, 15:00 (atnaujinta 2022-11-29, 02:05)

1 komentaras
„Tesla“ vadovas ir „SpaceX“ įkūrėjas ne juokais prisidirbo: į viešumą iškilo itin skandalinga istorija

Turtingiausias žmogus pasaulyje, „Tesla“ ir „SpaceX“ savininkas, Elonas Muskas ir vėl papuošė visų laikraščių ir naujienų portalų antraštes. Deja, tačiau ne pačiame geriausiame kontekste.

Remiantis „Business Insider“ pranešimu, „SpaceX“ sumokėjo stiuardesei 250 tūkst. JAV dolerių, kad užtikrintų, jog ji nutylėtų ir nepatrauktų bendrovės į teismą po to, kai E.Muskas tariamai priekabiavo bei siūlė užsiimti seksu. Pats „Tesla“ vadovas, socialiniame tinkle „Twitter“, tokius kaltinimus kategoriškai paneigė.

Pasak vieno iš stiuardesės draugų, tariama auka dirbo „SpaceX“ įmonės skrydžio įgulos nariu. Vieno iš skrydžių metu palydovė pasakė savo draugui, kad E.Muskas paprašė jos atlikti viso kūno masažą savo kambaryje – pranešama, kad tai nebuvo neįprasta, o „SpaceX“ paskatino palydovę gauti masažuotojo licenciją. Masažo metu E.Muskas tariamai nuėmė apatinę jo kūno dalį dengiantį paklodę, parodydamas jai savo erekciją.

Tokią informaciją portalui „Insider“ perdavė vienas iš skrydžio palydovės draugų, kurio palydovės advokatas paprašė pasirašyti deklaraciją, patvirtinančią teiginius apie 2018 metais įvykusią situaciją. Pranešama, kad skrydžio palydovė atsisakė atlikti bet kokius seksualinius veiksmus su E.Musku ir kad ji buvo „itin nusiminusi“ po minimo skrydžio. Draugė taip pat sakė, kad „SpaceX“ sumažino jai skirtų pamainų skaičių po incidento, o tai palydovė laikė keršto ženklu.

E.Musko teigimu, pasirodę gandai yra politiškai motyvuoti ir neturi nieko bendro su realybe. Jis taip pat nepraleido progos paminėti ir paskutinio jo sandorio, kuriuo bandoma įsigyti „Twitter“. „SpaceX“ įkūrėjas įsitikinęs, kad taip bandoma sutrukdyti sėkmingam šio sandorio užbaigimui, kurio vertė siekia 44 mlrd. JAV dolerių.

Priminsime, jog dar trečiadienį E.Muskas paskelbė, jog daugiau nebegali palaikyti demokratų partijos ir artėjančiuose rinkimuose ketina balsuoti už respublikonų kandidatus.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas