Tūkstančius žmonių sudominęs projektas: parašykite žinutę arba puslapis susinaikins

Lukas Snarskis

2021-06-18, 09:15

0 komentarų
Tūkstančius žmonių sudominęs projektas: parašykite žinutę arba puslapis susinaikins

Internete viskas keičiasi labai greitai ir labai dažnai. Tai kas buvo populiaru vakar – šiandien jau gali nebeegzistuoti, o šiandienos naujienos taps visiška istorija jau rytoj. Virtualioje erdvėje pokyčiai vyksta žaibiškai, tačiau tikrai ne visada.

Kas atsitiktų jeigu per 24 valandas niekas neparašytų jokio įrašo? Puslapis susinaikintų, o jo duomenų bazė būtų visiškai išvalyta. Taip skelbiama juodomis raidėmis, ant rudo fono parašytame puslapyje „This Website Will Self-Destruct“. Viskas labai paprasta – jeigu per parą laiko niekas neparašys žinutės – šio puslapio nebeliks.

Vos vieno vidinio puslapio projektas, kuriame be trumpo prisistatymo, žinutės parašymo formos ir keletos laikmačių, daugiau nieko nerasite, gyvuoja jau daigau nei metus. Anonimiškų žinučių palaikomas projektas nuolat skaičiuoja atgal nuo 86 400 sekundžių, tačiau iki šiol nepasiekė nulio. Ir tai ganėtinai akivaizdu, nes kitaip „This Website Will Self-Destruct“ jau nebeegzistuotų.

Žmonės šiame puslapyje palieka pačias įvairiausias žinutes – daugelis jų angliškos, tačiau galima aptikti ir pranešimų, kurie parašyti kitomis kalbomis. „Pasaulis yra juokinga viena, bet geriausia, jog jie sako, kad juokas yra geriausia medicina“, - rašo vienas iš lankytojų. „Pastaruoju metu išgyvenu sunkų laikotarpį, tačiau stengiuosi išlikti pozityvus ir viskas po truputį gerėja“, - teigia kitas. Tokios ir daugybė kitų žinučių palaiko šio projekto gyvavimą.

Remiantis „Similarweb“ pateikiama statistika, šis projektas sulaukia daugiau nei 70 tūkst. lankytojų kiekvieną mėnesį. Kaip teigia šio projekto kūrėjai, prisidengę slapyvardžiu „FemmeAndroid“, po šio puslapio starto, pirmojo savaitgalio metu, buvo parašyta daugiau nei 15 tūkst. žinučių, o dabar jų yra išsaugota jau daugiau kaip 115 tūkst. O Jūs ar jau palikote savo pranešimą „This Website Will Self-Destruct“ projekte?

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas