Užtikrinkite darbo namuose produktyvumą: įsigykite „Office“ pakuotę ir gaukite „Windows 11“ visiškai nemokamai, specialių Kalėdinių išpardavimų metu

Užtikrinkite darbo namuose produktyvumą: įsigykite „Office“ pakuotę ir gaukite „Windows 11“ visiškai nemokamai, specialių Kalėdinių išpardavimų metu

Per pastaruosius metus daugelis mūsų jau spėjo įprasti dirbti namuose ir panašu, kad artimiausiu metu tai nepasikeis. Pasikeitusi pasaulinė situacija, pakeitė ir daugelio mūsų įpročius, ką puikiai iliustruoja padidėja kompiuterių ir susijusių įrenginių pardavimai. Tačiau geram kompiuteriui, reikalinga gera programinė įranga.

O tuo pasirūpins mūsų partneriai „GoDeal24“, kurie turi puikių Kalėdinių pasiūlymų, norintiems įsigyti „Microsoft Office“ ar „Windows“ registracijos kodus.

Daugelis nesitikėjo išvysti naujos „Microsoft Office“ pakuotės versijos, tačiau „Microsoft“ vis dėlto išleido 2021 metų versiją. Pastaroji buvo pademonstruota kartu su „Windows 11“ operacine sistema. Jeigu norite pakelti savo produktyvumą į naują lygį – turime jums būtent „Office 2021“ pasiūlymus, kartu su „Windows 10“ ar „Windows 11“:

Arba galite įsigyti senesnę „Microsoft Office“ pakuotę bei gauti operacinę sistemą nemokamai:

„Godeal24.com“ turi ir daugiau įvairių pasiūlymų. Su specialiu mūsų nuolaidos kodu dabar galite įsigyti ir daugiau programinės įrangos ir taip sutaupysite net 50 proc. Nesunku nuspėti, jog dauguma pasiūlymų taikomi būtent „Windows 10“ operacinei sistemai, tačiau tarp žemiau esančių pasiūlymų rasite ir daugiau pasiūlymų. Žemiau pateiktiems pasiūlymams galioja nuolaidos kodas SGO50.

Ir tai dar ne viskas! „Godeal24.com“ siūlo dar daugiau įvairiausių produktų, o su nuolaidos kodu SGO62 – jūs sutaupysite 62 proc. savo pirkinio sumos. Šis nuolaidos kodas galioja žemiau pateiktiems pasiūlymams:

Pardavėjas taip pat rekomenduoja išbandyti ir šiuos įrankius:

Apie pardavėją

„GoDeal24.com” siūlo išskirtinį vartotojų aptarnavimą, o sklandžiam ir nenutrūkstamam darbui naudoja automatinę sistemą. Tai reiškia, jog sumokėję pinigus, licencijos kodą į savo elektroninio pašto dėžutę gausite vos per kelias minutes. „GoDeal24.com” siekia 100% vartotojų pasitenkinimo, todėl iškilus nesklandumams jie visada bus išspręsti kliento naudai.

Po sėkmingo apmokėjimo „ GoDeal24.com“ licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@godeal24.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas