„Venipak“ stiprina pozicijas Estijoje: pradeda paštomatų tinklo plėtrą

Lietuviško kapitalo tarptautinė siuntų bendrovė „Venipak“ pradėjo paštomatų tinklo plėtrą Estijoje. Iki šiol šalyje bendrovė teikė pristatymo iki durų paslaugą. Žadama, kad per ateinančius metus „Venipak“ paštomatų skaičius Baltijos šalyse pasieks 600.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Venipak“ stiprina pozicijas Estijoje: pradeda paštomatų tinklo plėtrą

Siuntų bendrovė taps pirmuoju privačiomis lėšomis finansuojamu verslu, kuris užima reikšmingą rinkos dalį Baltijos šalyse. Dar šiemet „Venipak“ paštomatai pradės veikti Estijos sostinėje Taline, o kitąmet – ir visoje šalyje. Tam bendrovė skiria 1 mln. Eur investicijų.

„Paštomatai Estijoje žymi mums svarbaus plėtros etapo pabaigą. Nuo kitų metų mūsų klientai visose Baltijos šalyse galės patogiai pasirinkti pristatymo būdą – matome, kad turėti tokią galimybę darosi vis svarbiau, – sako bendrovės generalinis direktorius Justas Šablinskas. – Aktyviai dalyvaujame paštomatų kūrimo procese, patys vystome jų programinę įrangą, tad paštomatai Estiją pasiekia dar labiau ištobulinti. Tikimės, kad gyventojai vis dažniau rinksis būtent šį siuntų pristatymo būdą, kuris yra ne tik patogus, bet ir draugiškesnis aplinkai.“

Šiemet siuntų pristatymo bendrovė užbaigė paštomatų įrengimo darbus Latvijoje. Šiuo metu ten veikia 201 paštomatas, Lietuvoje – 251. J. Šablinsko teigimu, „Venipak“ toliau kryptingai siekia strateginio tikslo tapti pristatymo platforma, kuri vieno langelio principu teiks visas pristatymo ir krovinių gabenimo žeme ir oru paslaugas pasaulyje.

Prieš daugiau nei metus „Venipak“ įkūrė padalinį Lenkijoje ir taip palengvino klientų plėtrą į kitas Europos šalis. Bendrovė el. komercijos verslui teikia ir visapusiško užsakymo išpildymo (e-fulfillment) paslaugą.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas