„WhatsApp“ sulaukė naujos funkcijos: ilgai laukta galimybė jau prieinama daugeliui, tačiau norint ja pasinaudoti – gali prireikti sėkmės

Lukas Snarskis

2023-05-14, 14:30

0 komentarų

„WhatsApp“ išlieka neabejotina lyderė tarp susirašinėjimo programėlių. Nors „Meta“ priklausanti programa naudojasi lojalių vartotojų baze dėl savo patogiai išdėstytų bazinių dalykų, ji nėra itin ryški funkcijų atžvilgiu. Tai ypač pastebima lyginant su konkurentais, tokiais kaip „Telegram“, kuri siūlo labai naudingą galimybę redaguoti pranešimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„WhatsApp“ sulaukė naujos funkcijos: ilgai laukta galimybė jau prieinama daugeliui, tačiau norint ja pasinaudoti – gali prireikti sėkmės

Bėgant metams „WhatsApp“ išliko ne itin patogi pranešimų redagavime, o geriausias sprendimas yra ištrinti neteisingą ar gėdingą pranešimą. Tačiau sprendimas toli gražu nėra diskretiškas ir palieka pėdsakus, kurie informuoja apie pranešimo pašalinimą. Laimei, „Android“ skirta „WhatsApp“ gaus geresnį sprendimą kaip funkciją, leidžiančią redaguoti tekstinius pranešimus.

Su „WhatsApp 2.23.10.13“ beta versija, populiari pranešimų siuntimo programa įgyja galimybę redaguoti jūsų išsiųstus tekstinius pranešimus. „WhatsApp“ pranešimų redagavimo palaikymas „Android“ programėlėje pradėtas naudoti praėjus vos kelioms dienoms po to, kai buvo įtrauktas į „WhatsApp Web“ beta versiją.

Kaip praneša „WABetaInfo“, skaičius, kiek kartų galite redaguoti išsiųstą „WhatsApp“ pranešimą, nėra ribojamas. Tačiau po pranešimo išsiuntimo turėsite tik trumpą 15 minučių langą, kad galėtumėte pakeisti jo turinį. Panašu, kad ši funkcija apribota nedideliam vartotojų ratui ir gali būti prieinama ne visiems iš karto.

Jei norite išbandyti galimybę redaguoti pranešimus po jų išsiuntimo, turite užsiregistruoti „WhatsApp“ beta programoje „Google Play“ parduotuvėje. Jei nematote naujausio atnaujinimo, taip pat galite atsisiųsti ir įkelti naujausią APK, kad pamatytumėte, ar jums pasisekė gauti šią funkciją.

Kai funkcija bus aktyvi, galėsite redaguoti pranešimus ilgai paspausdami ant jų ir bakstelėdami trijų taškų mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe, kur šalia informacijos ir kopijavimo pamatysite parinktį „Redaguoti“. Galiausiai, pakeitus pranešimą, jo debesėlis bus atnaujintas su etikete „redaguota“, parodant, kad atlikote pakeitimus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas