„Wolt“ auga it ant mielių: kurjerio-partnerio veiklą sostinėje galima pradėti per savaitę

„Wolt“ auga it ant mielių: kurjerio-partnerio veiklą sostinėje galima pradėti per savaitę

Šiuo metu vien Vilniuje 22 proc. suaugusių gyventojų naudojasi „Wolt“ paslaugomis, tad siekiant patenkinti klientų poreikius maisto ir prekių pristatymo platformos darbuotojų ir partnerių gretos sparčiai plečiamos. Jei dar prieš kurį laiką žmonėms tekdavo laukti pusmetį, kol atsirasdavo galimybė prisijungti prie kurjerių-partnerių bendruomenės, dabar norintieji gali pradėti veiklą jau po savaitės.

Kiekvieną metų ketvirtį „Wolt“ vykdo kurjerių-partnerių apklausas, siekdama įvertinti jų pasitenkinimą partneryste ir gaunamu atlygiu. Naujausios apklausos duomenimis, kurjeriai „Wolt“ vidutiniškai vertina 4,1 balo iš 5.

„Wolt“ vadovė Baltijos šalims Liis Ristal teigia, kad kurjerių-partnerių vidutinės pajamosiyra 9,5 euro per kiekvieną valandą, praleistą prisijungus prie platformos Lietuvoje. „Grįžtamasis ryšys, kurio nuolat prašome iš savo kurjerių-partnerių, aiškiai atskleidžia, kad platformos suteikiamas darbo lankstumas yra nepaprastai vertinamas“, – pažymi pašnekovė.

„Wolt“ kurjeriai-partneriai prie platformos gali prisijungti kada tik panorėję ir laisvai rinktis, kurių pristatymo užduočių imtis, o kurių – atsisakyti. „Tokiu veiklos modeliu daugeliui žmonių atveriamos galimybės lanksčioms pajamoms beveik be jokių barjerų veiklai pradėti“, – sako L. Ristal.

Pasak jos, dauguma „Wolt“ kurjerių-partnerių patiekalus iš restoranų ir prekes pristato automobiliais, tai – logiškas ir tinkamas pasirinkimas mūsų klimato juostoje. Vasarą pastebimai padaugėja kurjerių-partnerių, kurie pas klientus keliauja dviračiais. Taigi transporto priemonės, kurioms pirmenybę teikia ir „Wolt“, ir platformos kurjeriai, kečiasi, nelygu metų laikas.

„Wolt“ vadovė Baltijos šalims pabrėžia, kad skirtingai negu kartais linkstama manyti, sparčiai platformos plėtrai įtaką padarė ne tik koronaviruso pandemija.

„Pandemija stumtelėjo mūsų plėtrą pirmyn trimis-keturiais mėnesiais ir leido pasiekti dalį tikslų anksčiau negu tikėjomės. Vis dėlto, svarbu prisiminti, kad Lietuvoje veikiame jau ketverius metus augdami kasmet. Gyventojai ne tik užsisako maisto į namus, bet ir tikisi naudodamiesi viena programėle įsigyti visko, ko jiems reikia. Tad „Wolt“ išplėtė savo veiklą, pasiūlydama klientams įsigyti maisto prekių, gėlių, dovanų, elektronikos prietaisų. Prekių sąrašas nuolat atnaujinamas, ir šiuo metu bendradarbiaujame su 260 mažmeninės prekybos partnerių Lietuvoje, padėdami vis daugiau parduotuvių bei prekybos vietų auginti pardavimus“, – pabrėžia L. Ristal.


Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas