„Žiedų Valdovas“ sugrįžta: paskelbta „Amazon“ kurto serialo išleidimo data

„Žiedų Valdovas“ sugrįžta: paskelbta „Amazon“ kurto serialo išleidimo data

Tai yra vienas iš didžiausių ir labiausiai nežinia apipintų „Amazon“ projektų, kuris tikrai daugeliui turėtų kelti nemažą susidomėjimą, tačiau net dabar apie jį nėra žinoma daug, o detalėmis, susijusiomis su juo, kūrėjai nėra linkę dalintis. Vakar buvo oficialiai pranešta, kad sugrįžimas į Viduržemę (angl. Middle-earth) turi oficialią datą, tačiau iki serialo pasirodymo reiks dar ilgai palaukti.

Šia žinia oficialiai pasidalino pats „Amazon Prime“ savo oficialioje „Twitter“ paskyroje. „The Lord of the Rings“ arba Lietuvoje plačiau žinomas kaip „Žiedų Valdovas“ pasirodys jau kitų metų rugsėjo 2-ąją išskirtinai „Amazon“ kuruojamoje platformoje. Dabar jau yra žinoma, kad čia nebus pasekta „Netflix“ pavyzdžiu ir naujos serialo serijos bus pristatomos kiekvieną savaitę, o iš pridėtos nuotraukos galima pamatyti kaip šis projektas turėtų atrodyti, tačiau daugiau nieko taip ir nebuvo pristatyta.

Pirminiais duomenimis, serialo kūrimas „Amazon“ atsieis daugiau nei 400 milijonų JAV dolerių, o atsižvelgiant į šią sumą yra suprantama, kodėl dar iki šiol nėra nieko atskleista apie patį veiksmą. Taip pat yra teigiama, kad čia bus pasakojama istorija, kuri nukels bent tūkstantį metų iki „Hobito“ ar pačio „Žiedų Valdovo“ filmų. Iš pirmojo oficialaus paveikslo galima spręsti, kad originaliosios trilogijos režisieriaus Peter Jackson „Žiedų Valdovo“ pasaulio vizija bus pratęsta.

J.R.R. Tolkien sukurtas fantastinis pasaulis tikrai nebus pamirštas ir sugrįš serialo pavidalu, todėl suprantama, kad susidomėjimo juo tikrai netrūks. Užkietėjusiems franšizės fanams tai yra tikrai geros žinios, nepaisant to, kad reiks dar daugiau nei metus palaukti iki serialo premjeros. Panašu, kad ir pačių serialų vizija keičiasi ir tai puikiai įrodo „Marvel“ ir „Disney+“ pavyzdys, tai yra kino filmo lygio projektai gali būti pademonstruoti mini serijų pavidalu. Dabar reikia apsiginkluoti kantrybe ir laukti, ką pademonstruos „The Lord of The Rings“ franšizė kitais metais.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas