Didieji „Aliexpress“ vasaros išpardavimai: kone visoms prekėms taikomos kosminio dydžio nuolaidos, viskas, ką būtina žinoti norint sutaupyti

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-06-05, 19:55

Neginčijamas populiarumas

Daugelis lietuvių apsipirkinėja „Aliexpress“ internetinėje parduotuvėje, kur galima rasti milijonus įvairiausių prekių – nuo elementariausių smulkmenų iki kompiuterių, telefonų ar įvairių kitų prietaisų.

Prasidėjo vasaros išpardavimai

Vienoje didžiausių tokio tipo platformų prasideda didžiuliai vasaros išpardavimai, kurių metu galite rasti ne tik daugybę akcijų, bet ir tuo pačiu sutaupyti papildomai.

Raskite geriausius pasiūlymus

Visus specialius „Aliexpress“ pasiūlymus galite rasti paspaudę žemiau esantį mygtuką, o kitoje skaidrėje pateikiame ir nuolaidos kodus, kurie suteiks papildomą nuolaidą.

Nuolaidos kodai

  • Papildoma 4 JAV dolerių nuolaida perkant už daugiau nei 29 JAV dolerius su kodu SCA4.
  • Papildoma 8 JAV dolerių nuolaida perkant už daugiau nei 59 JAV dolerius su kodu SCA8.
  • Papildoma 12 JAV dolerių nuolaida perkant už daugiau nei 89 JAV dolerius su kodu SCA12.
  • Papildoma 20 JAV dolerių nuolaida perkant už daugiau nei 139 JAV dolerius su kodu SCA20.
  • Papildoma 50 JAV dolerių nuolaida perkant už daugiau nei 299 JAV dolerius su kodu SCA50.
  • Papildoma 80 JAV dolerių nuolaida perkant už daugiau nei 499 JAV dolerius su kodu SCA80.

Nuolaidos iki 70 proc.

Kai kuriems produktams taikomos nuolaidos net iki 70 proc., o šie išpardavimai tęsis iki birželio 7 dienos. Tai reiškia, jog norintys sutaupyti – turėtų paskubėti, nes vėliau gali ir nepavykti pasinaudoti nuolaida.

Norint sėkmingai apsipirkti ir neturėti papildomų rūpesčių dėl prekių pristatymo – reikia žinoti keletą gudrybių, kurios padės to išvengti.

Susikurtkite savo paskyrą

Norint sėkmingai apsipirkti „Aliexpress“ platformoje – rekomenduojame turėti savo paskyrą. Tai leis užtikrinti, jog matote teisingą informaciją apie pristatymo galimybes bei kainas, o taip pat nereikės nurodyti pristatymo adreso, kiekvieną kartą apsiperkant.

Peržiūrėkite atsiliepimus

Įvairiausių produktų apžvalgos leidžia susidaryti pirminį įspūdį apie norimą įsigyti prekę. Daugelis populiarių „Aliexpress“ prekių turi nemažai atsiliepimų, kas gali leisti suprasti apie jo kokybę, o taip pat ir išvengti apgavysčių.

Prieš kažką perkant – būtinai patikrinkite pateikiamas apžvalgas. Rekomenduotumėme vengti produktų, kurie visai neturi jokių atsiliepimų. „Aliexpress“ turi gausybę pardavėjų, kurie dažnai siūlo tas pačias prekes, todėl geriau rinktis tą, kur pirkėjai paliko daugiau apžvalgų.

Patikrinkite pardavėją

Neretai pasitaiko ir nesąžiningų mažųjų pardavėjų, kurie siūlo neįtikėtinai žemas kainas, tačiau taip niekada ir nepristato įsigytų produktų.

„Aliexpress“ platformoje įvertinimus galima palikti ne tik prekėms, bet ir pardavėjams, todėl jeigu planuojate kažkokį pirkinį – būtinai patikrinkite pardavėjo įvertinimą. Vėlgi, rekomenduotumėme vengti tų parduotuvių, kurios neturi jokių įvertinimų arba jų reitingas yra labai žemas.

Pirkite prekes iš Europos sandėlių

Norint, kad mums būtų atvaizduojami tik tie produktai, kurie yra Europos sandėliuose – reikia pridėti papildomą filtrą, kuris „Aliexpress“ platformoje nėra viešai matomas. Ką mums reikia padaryti – nuorodos pabaigoje pridėti „&shipFromCountry=FR“.

Daugelis prekių, kurios yra Europos sandėliuose, pasiekia vos iš keleto šalių, todėl ieškant tam tikro produkto galima patikrinti daugelį jų. Tarp populiariausių šalių – jau minėta Prancūzija, o taip pat Ispanija (ES), Lenkija (PL), Belgija (BE) ir Italija (IT). Norint patikrinti visus variantus – mūsų pateiktame kode tereikia pakeisti norimos šalies kodą.

Verta pastebėti, kad tokia gudrybė leis rasti tik tas prekes, kurios jau yra Europoje, o tai reiškia, kad esant brangesniam daiktui nereikės mokėti papildomų mokesčių.

Daugiau įvairių tekstų

Skaitykite daugiau mūsų naujienų - spauskite žemiau esantį mygtuką arba braukite pirštu iš apačios į viršų.