Viskas, ką būtina žinoti apie beprotiško populiarumo sulaukusią platformą: pateikiamas pasiūlymas, kuris norimas prekes leis įsigyti už neįtikėtinai žemą kainą

Paskelbė Lukas Snarskis
2024-06-10, 07:15

Net jei niekada nieko neužsisakėte iš „Temu“, ši internetinės prekybos svetainė yra visur aplink jus. Galbūt matėte reklamą „Instagram“ ar „Facebook“ platformose, kuriame buvo pavaizduotas neįtikėtinai pigus daiktas.

Nežinoti apie šią internetinę parduotuvę yra labai sunku. O specialų pasiūlymą turime net ir mes.

Specialus pasiūlymus Jums

Paspaudus žemiau esančią nuorodą bei užsiregistravus šioje internetinėje parduotuvėje bei parsisiuntus jos programėlę – jūs gausite 100 eurų vertės nuolaidų kuponų rinkinį, o taip pat ir 30 proc. nuolaidą pirmam savo užsakymui.

Tiesa, šis pasiūlymas galioja tik tiems, kurie dar nėra užsiregistravę „Temu“ platformoje ir iki šiol neturėjo parsisiuntę programėlės.

Kodėl „Temu“ kainos yra tokios žemos?

Dėl mažų kainų ir įsigytų prekių siuntimo tiesiai vartotojams „Temu“ gali apeiti muitus ir sutaupyti daug pinigų. Ir jeigu klausite ar čia bandoma jus apgauti – atsakymas bus ne. Tačiau šioje internetinėje platformoje yra naudojama keletas gudrybių, kurios skatina jus kuo greičiau įsigyti peržiūrėtas prekes.

Dėl iššokančių langų su vadinamaisiais „laimės ratais“, kuriuos reikia sukti, kad gautumėte nuolaidų, žetonų, kuriuos reikia rinkti, ir atgalinio laiko skaičiavimo laikrodžių atrodo, kad pasiūlymų laikas netrukus pasibaigs, tačiau jie skirti paskatinti klientus pirkti. Sukta gudrybė.

Apmokėjimas ir prekių pristatymas

Vienas didžiausių „Temu“ privalumų – platus atsiskaitymo būdų pasirinkimas. Apmokėti už savo pirkinius kai kuriose kiniškose internetinėse parduotuvėse gali būti tikras iššūkis, tačiau čia situacija yra visiškai kitokia.

„Temu“ leidžia atsiskaityti pasinaudojant dauguma mokėjimo kortelių, taip pat ir „Apple Pay“ ar „Google Pay“ ir žinoma „PayPal“. Mes rekomenduotumėme naudoti būtent pastarąjį apmokėjimo būdą, nes jeigu nutiktų taip, jog negautumėte prekės ar kiltų kitų problemų.

Daugelis užsakymų paruošiama per 1-3 dienas, todėl tai yra dar vienas privalumas, lyginant su „Aliexpress“, kur pardavėjai kartais net ir vengia išsiųsti jūsų užsakytus produktus. Visos „Temu“ platformoje parduodamos prekės nurodomos su mokesčiais, todėl jums papildomai susimokėti neturėtų tekti.

Daugeliui ramybės neduoda tai, jog „Temu“ siūlomos prekės kainuoja labai mažai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip apgavystė.

Tačiau daugelis produktų šioje platformoje yra tikri, o „Temu“ žada, kad daugelis jų iki jūsų namų atkeliaus vos per 10 dienų, o jeigu jūsų pirkinys vėluoja – „Temu“ suteiks jums papildomą kreditą. Už tokį nesusipratimą – žadamas 5 eurų bonusas.