Rusijoje užfiksuotas ilgą laiką nematytas judėjimas: į teroristinę valstybę atvyko traukinys, kuris kelia didžiulį susirūpinimą, sužinokite kas čia įvyko

Vasario 24 dieną prasidėjusi Rusijos karinė invazija į Ukrainą tęsiasi iki šiol. Jau daugiau nei aštuonis mėnesius trunkantis Kremliaus išpuolis pareikalavo dešimčių tūkstančių veiksmų. Negana to, tai turi įtakos ir jau seniai nematytiems veiksmams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Rusijoje užfiksuotas ilgą laiką nematytas judėjimas: į teroristinę valstybę atvyko traukinys, kuris kelia didžiulį susirūpinimą, sužinokite kas čia įvyko

Kaip skelbia naujienų agentūra „Reuters“, penktadienį į Rusiją atvyko traukinys iš Šiaurės Korėjos. Šiaurės Korėja pirmą kartą per ilgą laiką išsiuntė traukinius į Rusiją. Tai įvyko netrukus po to, kai amerikiečiai išreiškė įtarimus, kad Pchenjanas slaptu susitarimu tiekia šaliai agresorei artilerijos sviedinius ir amuniciją karui prieš Ukrainą.

Ir nors tokia informacija nėra oficialiai patvirtinta, tačiau toks netikėtas judėjimas tarp dviejų valstybių rodo, kad JAV valdžios išsakyti įtarimai gali būti teisingi.

Traukinys iš Šiaurės Korėjos penktadienį kirto Rusijos sieną, praėjus vos dviem dienoms po to, kai Jungtinės Valstijos pranešė turinčios informacijos apie įslaptintą karinį susitarimą tarp Šiaurės Korėjos ir Rusijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas