Atsikratykite nelegalios programinės įrangos: dabar „Windows 10“ ir „Microsoft Office“ pakuočių kainos yra žemesnės nei galėjote pagalvoti

Partnerio turinys

2021-08-20, 14:00 (atnaujinta 2023-02-10, 16:26)

4 komentarai (-ų)
Atsikratykite nelegalios programinės įrangos: dabar „Windows 10“ ir „Microsoft Office“ pakuočių kainos yra žemesnės nei galėjote pagalvoti

Netrukus prasidės nauji mokslo metai, o tai puiki proga pasirūpinti ir tam reikalinga programine įranga. Dauguma mūsų naudoja kompiuterius, kurie veikia su „Microsoft“ kuriama operacine sistema „Windows“, o tuo pačiu naudojame ir „Microsoft Office“ pakuotę. Šiandien būtent tai ir norime pasiūlyti Jums įsigyti iš mūsų partnerių parduotuvės.

Jeigu ieškote kaip aktyvuoti savo „Windows 10“ operacinę sistemą ar kur galėtumėte pigiau įsigyti „Office“ pakuotės registracijos kodus – mes turime Jums puikų pasiūlymą. Dabar internetinėje parduotuvėje „WhoKeys.com“ vyksta akcija, kurios metu galite įsigyti daugumos „Microsoft“ produktų registracijos kodus su 20 proc. nuolaida. Kviečiame pažvelgti į geriausius pasiūlymus.

„Windows 10“ dabar kainuoja vos 12,65€

Ar prieš kelerius metus būtumėte galėję pagalvoti, kad naujausios „Windows” operacinės sistemos licencija kainuos mažiau nei šeši puodeliai kavos? Bet kuriuo atveju, tai ne utopija, o realybė. Paspaudę šią nuorodą, „Windows 10 Pro” įsigysite vos už 12,65 eurus. „WhoKeys.com“ taip pat turi ir daugiau pasiūlymų tiems, kurie ieško „Windows“ licencijos:

Reikalinga „Microsoft Office“ pakuotė?

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. Tai kartą ir visiems laikams siūlome išspręsti įsigijus vieną iš žemiau esančių biuro programų paketų. Viskas, ką reikia padaryti, tai paspausti vieną iš žemiau esančių nuorodų:

  • Office 2016 Pro - kaina su nuolaida: 24,00 eurai (20 proc. nuolaidos kodas: TFN);
  • Office 2019 Pro - kaina su nuolaida: 38,80 eurai (20 proc. nuolaidos kodas: TFN).

Ir tai dar ne viskas! Dabar puiki proga įsigyti ir „Microsoft“ programinės įrangos paketą. „WhoKeys.com“ siūlo įsigyti „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą, kartu su „Microsoft Office 2019 Pro“ pakuote, o šio pasiūlymo kaina siekia vos 45,59 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymų – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo TFN.

Apie pardavėją

„WhoKeys.com“ yra vienas didžiausių licencijų ir žaidimų aktyvacijos kodų prekybininkų. Visa produkcija yra 100% legali ir tikrai veikianti. Kompanija priima praktiškai visų tipų mokėjimų būdus - mokėjimo, kredito korteles, bankinius pervedimus bei „PayPal”, kas garantuoja, jog bendrovė nėra sukčiai ar apgavikai.

Po sėkmingo apmokėjimo „WhoKeys.com“ licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@whokeys.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

4 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas