Geresnio varianto nerasite: puiki proga įsigyti pigų kompiuterį, kuris nustebins ne tik kaina, bet ir galimybėmis

Geresnio varianto nerasite: puiki proga įsigyti pigų kompiuterį, kuris nustebins ne tik kaina, bet ir galimybėmis

Nebrangaus kompiuterio pirkimas dažnai yra pakankamai sudėtinga užduotis. Vakarų šalių rinkose įsitvirtinę didieji gamintojai iš visų jėgų siekia priversti pirkėjus įsigyti brangesnius modelius, todėl pigesni variantai dažnai atrodo lyg iš praeito dešimtmečio arba taip, kad juos pirkti nekyla ranka. Tačiau tai nereiškia, kad už sumą, jūsų piniginėje nepadarančią skylių, negalite įsigyti kokybiško ir naujausias tendencijas atitinkančio produkto - tereikia žinoti, kur ieškoti. Šiandien kaip tik tokį ir norime pasiūlyti.

Paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą GKB755S, ką tik dienos šviesą išvydusį „KUU A10” nešiojamą kompiuterį galite įsigyti vos už 332,74 eurus. Geriausia žinia yra tai, kad į šią kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, dėl kurio prekė jus pasieks labai greitai ir be jokių mokesčių.

Daugiau informacijos apie „KUU A10”

Jeigu kada nors matėte kelis šimtus eurų kainuojančius kompiuterius, puikiai žinote, kad dizainas tikrai nėra stiprioji jų pusė. Juodas arba baltas storas plastikas, nereikalingai masyvus korpusas ir nedaili forma dažniausiai jau nuo pat pirmųjų sekundžių išduoda daikto klasę. „KUU” iš visų jėgų stengiasi paneigti šią nusistovėjusią tvarką, todėl „A10” atrodo lyg kainuotų kelis kartus daugiau.

Skustuvo plonumo korpusas, nenuobodi ir prabangi pilka spalva ir tvirta konstrukcija tiesiog glosto akį. Tuo metu kompaktiškas siluetas ir 1,5kg nesiekiantis svoris leidžia kompiuterį su savimi pasiimti visur - į darbą, į sodybą, į kelionę ar į mėgstamiausia kavinę maloniam puodeliui kavos savaitgalį.

​Kitas svarbus aspektas - kokybiškas ekranas. „KUU A10” montuojamos matricos įstrižainė siekia 15,6 colio, todėl jis tiesiog idealiai tiks darbui ar filmų žiūrėjimui - viską atlikti bus šiek tiek patogiau nei su 13 ar 14 colių konkurentais. Maža to, bendrovė smarkiai apkarpė ekraną juosiančius rėmelius, todėl vaizdas ekrane atrodo lyg kabantis ore. Galų gale, reikia paminėti solidžią FullHD rezoliuciją, o svarbiausia - pigiuose kompiuteriuose retai sutinkamą IPS technologiją. Ji užtikrins puikų šviesumą ir idealius matymo kampus.

​Atidarius ekraną dėmesį patrauks ypatingai suprojektuota klaviatūra. Gamintojas džiaugiasi išnaudojęs kiekvieną korpuso milimetrą, todėl mygtukai yra maksimaliai dideli ir patogūs spausti, o vietos užteko netgi ir atskiriems skaičių mygtukams - jei daug dirbate su „Excel” ar kitomis skaičiavimo programomis, turbūt žinote, kaip nepatogu naudotis ta horizontalia universalių klavišų eile, po kuria dažnai slepiasi ir lietuviškos raidės. Taip pat „KUU A10” nusipelno liaupsių už kelis lietimus vienu metu palaikančią liečiamąją aikštelę - ja naudotis bus daug patogiau, todėl galbūt galėsite su kompiuteriu nebesinešioti tradicinės pelės

​Pereinant prie techninių duomenų, „KUU A10” montuojamas „Intel J4125” lustas ir „Intel HD Graphics 600” vaizdo plokštė. Ši kombinacija specialiai parinkta taip, kad garantuotų ne tik puikią spartą, bet ir leistų vienu įkrovimu kompiuteriui veikti maksimaliai ilgai. Pažadame, kad galios tikrai netruks. Naršyklė, biuro programos, susirašinėjimo, nuotraukų redagavimo programėlės ir net paprastesni žaidimai čia veiks tiesiog su vėjeliu.

Pasiūlymą dar labiau pagardina tai, kad įrenginyje diegiamas ne koks atgyvenęs kietasis, o naujos kartos judančių dalių neturintis SSD diskas. Tai reiškia, kad programos bus atveriamos akimirksniu, o pats kompiuteris įsijungs vos per kelias sekundes. Žodžiu, jei niekada neteko bandyti kompiuterio su SSD disku, „KUU A10” jums bus malonus atradimas.

Paties disko talpa siekia dosnius 256GB, tačiau jei jos kartais pritruktų, gamintojas suteikia galimybę ją išplėsti (yra moderni M.2 jungtis). Tuo metu 8GB RAM atmintinė leis atsidaryti daug programų vienu metu. Tokio kalibro duetą rasite toli gražu ne kiekviename šios kainų kategorijos įrenginyje.

„KUU” siekia, kad jų produktų pirkėjams nereikėtų gaišti laiko ruošiant kompiuterį darbui, todėl „A10” jau gamykliškai diegiama legali „Windows 10” operacinė sistema.

​Iš malonių dalykų galima paminėti dviejų dažnių Wi-Fi ac standarto palaikymą, kas leis džiaugtis sparčiu lietuvišku internetu - tai labai svarbu, kadangi šios kainų kategorijos prietaisai netgi neleidžia pagalvoti apie tokią prabangą. Kitaip tariant, stringančius „Teams” ar „Zoom” skambučius galėsite pamiršti. Taip pat nemažas privalumas ir kokybiški, žemus dažnius puikiai perteikiantys garsiakalbiai, leidžiantys žiūrėti filmus be ausinių.

​Paskutinis aspektas - ištvermingas veikimas. „KUU A10” montuojamas procesorius yra labai efektyvus ir lyg naujoviškas mažalitražis motoras, būdamas toks pats spartus, naudoja labai nedaug elektros energijos. Tai lemia, kad kompiuteryje net 8 valandas be įkrovimo galėsite žiūrėti filmus ir ilgai dirbti.

Pasvėrus viską, „KUU A10” yra tiesiog nuostabus pirkinys ieškančiam nebrangaus darbinio arkliuko, kurio nereikėtų tausoti, tačiau jis puikiai susidorotų su visomis mums svarbiomis užduotimis. Norint surasti kažką panašaus mūsų šalies prekybininkų parduotuvėse reikėtų išleisti maždaug pusantro-du kartus didesnę sumą, tad griebkite šį kompiuterį, kol galite.

Kaip jau minėjome, paspaudę šią nuorodą ir prieš apmokėjimą suvedę nuolaidos kodą GKB755S, ką tik dienos šviesą išvydusį „KUU A10” nešiojamą kompiuterį galite įsigyti vos už 332,74 eurus. Geriausia žinia yra tai, kad į šią kainą įskaičiuotas nemokamas pristatymas iš Lenkijos sandėlio, dėl kurio prekė jus pasieks labai greitai ir be jokių mokesčių.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Zig

Gal reikia ir minusus paminet? Suprantu, kad sunku tai padaryti aprasant preke, kurios net neturite...

Kaip rasoma straipsnyje zoom ir kiti video pokalbiai nestrigs, taciau nepaminejo, jog jusu kolegos nematys jusu veido, o kazkoki blyna vietoj jo, nes priekine kamera tik 0.3MP.

Laptopas siai dienai... Poryt jau bus pasenes

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas