Geriausias šio savaitgalio pasiūlymas jums: legali „Windows“ operacinė sistema bei kita programinė įranga dabar parduodama už juoką keliančią kainą

Geriausias šio savaitgalio pasiūlymas jums: legali „Windows“ operacinė sistema bei kita programinė įranga dabar parduodama už juoką keliančią kainą

Jeigu ieškote kaip aktyvuoti savo „Windows 10“ operacinę sistemą ar kur galėtumėte pigiau įsigyti „Office“ pakuotės registracijos kodus – mes turime Jums puikų pasiūlymą. Internetinėje parduotuvėje „WhoKeys.com“ vyksta išpardavimai, kurių metu galite įsigyti reikiamas „Microsoft“ programinės įrangos licencijas, o taip pat rasti ir daugybę kitų produktų.

Žemiau rasite geriausius pasiūlymus. Vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog „WhoKeys.com“ siūlomi licencijų kodai yra aktyvuojami visam laikui. Tai reiškia, kad jums nereikės sukti galvos dėl jų galiojimo, o vėliau leisti papildomų pinigų, norint juos atnaujinti. Kviečiame peržvelgti geriausius pasiūlymus:

„Windows 10“, o taip pat ir „Windows 11“ bei kitos gerybės

„Microsoft“ šiemet pagaliau išleido naują „Windows“ operacinę sistemą, kuri daugeliui prieinama tapo dar spalio pradžioje. Po daugiau nei penkerių metų laukimo, „Windows 11“ pasiūlė vartotojams ne tik vizualinius atnaujinimus, tačiau ir spartesnį įrenginių veikimą bei dar platesnes galimybes nei anksčiau.

Jeigu turite „Windows 10“ platformos versiją – tuomet atsinaujinimo procedūra paprasta, tačiau tikrai ne visi naudojosi pastarąja operacinės sistemos versija. Mūsų partneriai „WhoKeys.com“ padės jums atsinaujinti į naująjį „Microsoft“ šedevrą, o jeigu nenorite naudotis „Windows 11“, bet norite naudotis legalia „Windows 10“ platforma – tinkamiausią variantą rasite ir jūs.

„Windows” operacinė sistema turbūt neatsiejama nuo jau klasika tapusių biuro programų, tokių kaip „Word”, „PowerPoint” ar „Excel”. Tačiau turbūt ne pas vieną tautietį įjungus vieną šių programų iššoka pranešimas apie neaktyvuotą „Office” versiją. Tai kartą ir visiems laikams siūlome išspręsti įsigijus vieną iš žemiau esančių biuro programų paketų.

Ir tai dar ne viskas! Dabar puiki proga įsigyti ir „Microsoft“ programinės įrangos paketą. „WhoKeys.com“ siūlo įsigyti „Windows 10 Pro“ operacinę sistemą, kartu su „Microsoft Office 2019 Pro“ pakuote, o šio pasiūlymo kaina siekia vos 50 eurų. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymų – spauskite čia, o taip pat nepamirškite panaudoti nuolaidos kodo TFN.

Tiesa, jeigu norite dar šiek tiek sutaupyti – galite išbandyti ir „Windows 10 Pro“ ir „Office 2016 Pro Plus“ kombinaciją, kuri jums kainuos tik 35 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Įsigijimo procesas - lengvesnis nei galėtumėte pagalvoti

Norėdami įsigyti mūsų partnerių produktus – jūs turėsite atlikti vos keletą labai paprastų žingsnių. Visų pirma, pasirinkite norimą įsigyti produktą, kurių nuorodas rasite šio teksto viršuje.

Pasirinkę norimą produktą – spauskite „Buy Now“ mygtuką. Tuomet keliaukite į savo pirkinių krepšelį ir nepamirškite nurodyti mūsų nuolaidos kodą. Jį galite įvesti laukelyje, kuris yra prie užrašo „Promotion Code“, kurį galite matyti žemiau esančioje nuotraukoje.

Įvedus nuolaidos kodą, matysite pasikeitusią kainą, spaudžiame „Submit Order“. Naujai atsiradusiame lange reikės pasirinkti norimą atsiskaitymo būdą, o šiuo atveju mes rekomenduojame naudoti „PayPal“.

Po sėkmingo apmokėjimo – atsidursite lange, kuriame rašome informacija, jog jūsų užsakymas yra vykdomas ir galiausiai būsite perkelti į „Whokeys.com“ puslapį, kuriame rasite informaciją apie savo užsakymą.

Kaip galite matyti iš mūsų pateikto užsakymo, jį įvykdyti užtruko mažiau nei minutę. Galiausiai, jums belieka tik aktyvuoti įsigytą produktą ir mėgautis naudojimu.

Apie pardavėją

„WhoKeys.com” siūlo išskirtinį vartotojų aptarnavimą, o sklandžiam ir nenutrūkstamam darbui naudoja automatinę sistemą. Tai reiškia, jog sumokėję pinigus, licencijos kodą į savo elektroninio pašto dėžutę gausite vos per kelias minutes. „WhoKeys.com” siekia 100% vartotojų pasitenkinimo, todėl iškilus nesklandumams jie visada bus išspręsti kliento naudai.

Po sėkmingo apmokėjimo „WhoKeys.com“ licencijos kodą išsiunčia per 24h nurodytu elektroniniu paštu (būtina nurodyti tikrą). Patariama užmesti akį ir į Spam aplanką, kadangi laiškas gali būti nukeliavęs ir ten. Kilus problemoms, siūlome pasinaudoti klientų aptarnavimu ir kreiptis service@whokeys.com elektroniniu paštu. Specialistai padės išspręsti visus nesklandumus.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas